You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Καμπάνια για το αγέννητο παιδί – Ποιοι και γιατί ενοχλούνται;

Καμπάνια για το αγέννητο παιδί – Ποιοι και γιατί ενοχλούνται;

Καμπάνια για το αγέννητο παιδί – Ποιοι και γιατί ενοχλούνται;

Εκ του πονηρού, κρίνουμε πως είναι οι διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν για την ανάρτηση των αφισών σχετικά με την αποτροπή των αμβλώσεων σε δημόσιους χώρους. Πέρα από την ευθεία παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, οι ανησυχούντες δήθεν για το δικαίωμα της γυναίκας να ορίζει το σώμα της και να διακόπτει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ενδεχομένως να υποκρύπτουν και άλλες μη αγαθές σκέψεις και σίγουρα δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον.

Ως γνωστόν τα ποσοστά της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα υποδαυλίζουν το μέλλον του συνεχώς συρρικνούμενου ελληνικού έθνους και οι όποιες αντιδράσεις υπέρ των αμβλώσεων ρίχνουν νερό στον μύλο όσων επιδιώκουν να το επιτύχουν. Δυστυχώς, ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής διέταξε να κατέβουν οι αφίσες για τις αμβλώσεις από τους σταθμούς του Μετρό εξυπηρετώντας τους σκοπούς αυτών των δήθεν προοδευτικών – διεθνιστών που δίνουν το παρών στα gay parade και τώρα θορυβούν όχι για να στηρίξουν τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για να ευνοήσουν αυτούς που θέλουν πάση θυσία να συρρικνώσουν το ελληνικό έθνος.

Η καμπάνια «διάλεξε τη ζωή» μεταφέρει απλώς, το μήνυμα του αγέννητου παιδιού που καρδιοχτυπά στο πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Στην κοιλιά της μάνας του!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı