You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Μία λακκούβα ανέτρεψε τα πάντα… Ο Βασιλιάς ήταν γυμνός!

Μία λακκούβα ανέτρεψε τα πάντα… Ο Βασιλιάς ήταν γυμνός!

Μία λακκούβα ανέτρεψε τα πάντα… Ο Βασιλιάς ήταν  γυμνός!

Tου Μάνου Δερτούζου*

Δε χρειάστηκαν παρά 7 μέρες από την επανεκλογή της νέας διοίκησης, για να επιβεβαιωθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η πάγια τακτική της να φταίνε όλοι εκτός από την ίδια.
Μία λακκούβα και ένας τραυματισμός ενός συμπολίτη μας 4/1/2024 στην Ιπποκράτους, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά ,ήταν αρκετό για να διασύρει πολιτικά το νησί μας πανελλαδικά αλλά και να αποδειχθεί ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός.
Η πάγια προεκλογική τακτική της Δημοτικής αρχής , που δυστυχώς έπεισε τους πολίτες και την ξαναψήφισαν συνεχίζεται.
Για όλα φταίει η αντιπολίτευση…. Ρίξτα…..στην αντιπολίτευση…. Πήρε φωτιά το αντλιοστάσιο και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ρίξουν τις ευθύνες στην αντιπολίτευση και να κατηγορήσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι είναι εμπρηστές.
Έσβησαν τα φώτα στην παραλιακή, για μια φορά ακόμη άφησαν υπονοούμενα ότι η αντιπολίτευση φταίει.
Έβγαλαν τις βίδες από την ράμπα των ΑΜΕΑ στην παραλία της Γυάλας, η αντιπολίτευση το έκανε …… Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά ….. μπορούμε να γράψουμε πολλά.

Λίγες μέρες νωρίτερα στις 28/12 στις δημαιρεσίες, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλαίσκας Θανάσης καταφέρεται ασύστολα και με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο κατά της αντιπολίτευσης της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, της οποίας πέντε στελέχη της είναι παρόν στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο.

«Ρίξτα ……στην ΕΥΔΑΠ….»

Μία έκφραση του Δημάρχου προς τον Αντιδήμαρχο « Ρίξτα ……στην ΕΥΔΑΠ» ότι δηλαδή για την λακκούβα είναι υπεύθυνη η ΕΥΔΑΠ , «τσαλάκωσαν» πολιτικά τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος μετά προσπάθησε με δελτίο τύπου να αναιρέσει ότι δεν είπε τίποτε.

Η δημοσιογράφος με δεύτερη δήλωσή της διάψευσε τον Δήμαρχο αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων της, εκθέτοντας τον Δήμαρχο ακόμη περισσότερο.
Ο υπεύθυνος ηγέτης αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν τις μεταφέρει. Τον υπεύθυνο ηγέτη πέρα των άλλων χαρισμάτων διακρίνει η ειλικρίνεια και η αλήθεια.

«Ρίξτα…..στην υπάλληλο…

Στις 7/1 στην κοπή της πίτας του Δήμου, ήρθε κι έπεσε σαν το κερασάκι στην τούρτα η «ακαταστασία» και η παραβίαση του πρωτοκόλλου , όσον αφορά τον ορισμό των θέσεων, που ανάγκασε πέρα της αντιπολίτευσης να αποχωρήσει και ο πρ. Δήμαρχος και Βουλευτής του νησιού μας Βαγγέλης Αστράκος.
Και στην περίπτωση αυτή κάποιος άλλος φταίει….Το μόνο που δεν ακούσαμε επίσημα……ανεπίσημα ακούστηκε…. «Ρίξτα ……..στην υπάλληλο…» Το ίδιο έχουμε ακούσει όμως στο παρελθόν αρκετές φορές…..
Είναι άραγε αυτό το μείζον; Είναι η καρέκλα όπως αναφέρθηκε από γνωστούς σχολιαστές; Ασφαλώς όχι και δεν θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα εάν δεν είχαν προηγηθεί κατ επανάληψη, όσα πιο πάνω ανέφερα, η απαξίωση και προσβολή των μελών της αντιπολίτευσης με κάθε τρόπο, ακόμα και με προσπάθεια πολιτικής σκευωρίας, να καταστεί η αντιπολίτευση στην
συνείδηση των πολιτών «ένοχη» για τον εμπρησμό στο αντλιοστάσιο. Μέθοδοι μιας άλλης μαύρης εποχής…….

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ίδια νοοτροπία, ίδια συμπεριφορά, ίδια αλαζονεία , ίδια προσπάθεια επίθεσης και προσβολή κατά της αντιπολίτευσης……. Μία λακκούβα όμως ανέτρεψε τα πάντα. Ο Βασιλιάς ήταν γυμνός………

  • Ο κ. Μάνος Δερτούζος είναι Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı