You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Δέσμευση Σακκιώτη για τo “Αγ. Νεκτάριος”

Δέσμευση Σακκιώτη για τo “Αγ. Νεκτάριος”

Δέσμευση Σακκιώτη για τo “Αγ. Νεκτάριος”

Τη δέσμευση ότι θα αποστείλει επιστολή στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

με την οποία θα ζητά τη συνέχιση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου Αγ. Νεκτάριος καθόλη τη διάρκεια του έτους, παρέσχε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο της Αίγινας, ο δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης. Το θέμα έθεσε προ ημερησίας ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Οικονόμου μεταφέροντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και των επισκεπτών του νησιού για τη δρομολόγηση του πλοίου – πέραν του Γενάρη – και την επαναφορά στα δρομολόγιά του μετά τις πιέσεις που φέρονται να ασκούν ανταγωνιστικές εταιρείες. Σημειώνεται ότι το Αγ. Νεκτάριος εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα με χαμηλό εισιτήριο έναντι των άλλων και σε μια εποχή που έχουν μείνει μόνο δύο πλοία.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία ζητούσε τη λήψη απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο όπου θα τονιζόταν η ανάγκη δρομολόγησης του πλοίου για τη λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος του επιβατικού κοινού, o δήμαρχος απέφυγε τη συζήτηση.

Η Εν Πειραιεί παρακολουθεί το θέμα αναμένοντας την τήρηση της δέσμευσης του δημάρχου προκειμένου να ενισχυθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με ένα πλοίο που κρατά το εισιτήριο σε χαμηλή τιμή.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı