You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » ΟΛΠ Α.Ε.: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Λιμάνι της Γκουανγκτζόου

ΟΛΠ Α.Ε.: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Λιμάνι της Γκουανγκτζόου

ΟΛΠ Α.Ε.: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Λιμάνι της Γκουανγκτζόου

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της, η ΟΛΠ Α.Ε. υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με ένα από τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια του κόσμου, το λιμάνι της Γκουανγκτζόου στην Κίνα. To Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε. Παναγιώτη Τσώνη και τον Deputy General Manager του Guangzhou Port Group, Song Xiaoming.
Με το εν λόγω Μνημόνιο οι αρμόδιοι φορείς λειτουργίας και διαχείρισης των δύο λιμανιών συμφώνησαν να ενισχύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία καθιερώνοντας μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση, η οποία προσβλέπει στις προκλήσεις και ευκαιρίες του παρόντος και κυρίως του μέλλοντος.
Επιπλέον, τα δύο μέρη συμφώνησαν να εντείνουν τις από κοινού προσπάθειες για υλοποίηση επενδύσεων που αφορούν στον μετασχηματισμό και την εξέλιξή τους σε πράσινα λιμάνια, ερευνώντας νέες λύσεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα και μείωσης αυτών.
Τέλος, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν εντατικά στον τομέα της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης των λιμένων, δεσμευόμενες για τη μεταξύ τους συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας και νέων τεχνολογιών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı