You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Αντιποίηση… Φιλιππινέζας

Αντιποίηση… Φιλιππινέζας

Αντιποίηση… Φιλιππινέζας

Καλά, η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός περισσεύουν στις μέρες μας, δεν είναι δα κάτι καινούργιο. Εχουν ρίξει στην πυρά τους Χρυσαυγίτες για τους ελέγχους στους παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές – που έχουν

ξεπεράσει προ πολλού σε αριθμό τους νόμιμους Ελληνες εμπόρους στα πανηγύρια– και να τους προσάψουν την κατηγορία της Αντιποίησης Αρχής. Αν και ξέρουν τι εστί Αντιποίηση Αρχής, τους βολεύει να την παραποιούν για να καταδικάσουν τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου και να αποσύρουν – έχοντας ψευτοάλλοθι – τους Αστυνομικούς που είχαν συνοδεία τους οι βουλευτές.

Για τους μη γνωρίζοντες, να πούμε ότι Αντιποίηση Αρχής σημαίνει όταν κάποιος παριστάνει τον Αστυνομικό και δεν είναι. Οι Χρυσαυγίτες δεν εμφανίστηκαν σαν Αστυνομικοί – άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός συνίστανται στο γεγονός ότι οι Αστυνομικοί που συνοδεύουν τους Ελληνες βουλευτές μας τις τελευταίες δεκαετίες, ως γνωστόν, είναι τα παιδιά για όλες τις δουλειές. Νεροκουβαλητές και παρκαδόροι.

Θυμάμαι, κατά την προεκλογική περίοδο του 2007, γέλαγε όλη η λαϊκή της Νίκαιας με το θέαμα των αστυνομικών του κ. Τραγάκη να τον ακολουθούν φορτωμένοι σαν τα γαϊδούρια με τα ψώνια του βουλευτή που προπορευόταν για να κάνει τις χαιρετούρες του και να εξασφαλίσει κανά ψηφαλάκι. Ο… ταπεινός και λαϊκός βουλευτής που ψώνιζε από τους πάγκους σωρηδόν, είχε φορτώσει με τις σακούλες με τα φρέσκα οπωρολαχανικά του, τις… «Φιλιππινέζες» του που ακολουθούσαν ξεθεωμένοι και ταλαίπωροι.

Ναι, εδώ έχουμε Αντιποίηση, Όχι όμως, Αντιποίηση Αρχής, αλλά… Φιλιππινέζας! Γιατί οι αστυνομικοί παρίσταναν τις συμπαθέστατες Ασιάτισσες χωρίς να είναι.

Οσο για τον Δένδια, να μην παριστάνει τον καμπόσο γιατί είναι καταδικασμένος στη συνείδηση των Ελλήνων αφού δεν του επιτρέπουν τα αφεντικά του να εφαρμόσει τον νόμο, να μαζέψει, δηλαδή, τους λαθρομετανάστες παρέμπορους. Οσο η κατάσταση αυτή διαιωνίζεται, να περιμένει τα χειρότερα, όχι μόνο από τη Χρυσή Αυγή αλλά και όλους τους Ελληνες που πλήττονται βάναυσα από αυτήν την κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα στην πατρίδα μας.

 

Κ.Λ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı