You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » «Όχι» και της ΔΗΜΑΡ στο skatepark

«Όχι» και της ΔΗΜΑΡ στο skatepark

«Όχι» και της ΔΗΜΑΡ στο skatepark

Σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Πειραιά για την κατασκευή πίστας skateboard στους κήπους της Τερψιθέας, η κομματική οργάνωση Πειραιά της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε τα εξής:

Η ΔΗΜΑΡ Πειραιά αναγνωρίζει την ιστορική και περιβαλλοντική αξία των κήπων της Τερψιθέας. Οι κήποι της Τερψιθέας είναι ένα ακόμη ιστορικό σημείο της πόλης από τα λίγα πράσινα μέρη που έχουν απομείνει. Τόπος συνάντησης και συνάθροισης όλων των ηλικιών. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, ιδίως από την κάτω πλευρά. Στην πλευρά που μας ενδιαφέρει η πρόταση του Δημάρχου κ. Μιχαλολιάκου να γίνει εκεί χώρος για τα παιδιά που κάνουν skateboard δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Υπάρχουν πολλοί χώροι και κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στις παρυφές του κέντρου όπου θα μπορούσαν να φτιαχτούν πίστες για skateboard, πράγμα το οποίο θεωρούμε ιδιαίτερα θετικό, αφού θα ικανοποιήσει μία μερίδα των νέων συμπολιτών μας. Δεν είναι όμως απαραίτητο να καταστραφεί ένας χώρος που τόσο ανάγκη τον έχει η πόλη.

Η ΔΗΜΑΡ Πειραιά είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια καταστροφής του ελάχιστου εναπομείναντος πρασίνου, στο βαθμό μάλιστα, που όπως προαναφέραμε υπάρχουν και άλλοι χώροι που μπορούν να αναβαθμιστούν με το συγκεκριμένο έργο.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να αναθεωρήσει την πρόταση του, να σεβαστεί τη θέση των κατοίκων και να συνεργαστεί μαζί τους για να διασωθούν οι κήποι».

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη σημείωση ότι ο δήμαρχος Πειραιά δεσμεύτηκε ότι θα αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την έναρξη διαβουλεύσεων με τους ενδιαφερόμενους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της πόλης.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı