You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Τρόφιμα από τα Κάτω Πολεμίδια για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Τρόφιμα από τα Κάτω Πολεμίδια για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Τρόφιμα από τα Κάτω Πολεμίδια για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Ένα κοντέινερ με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο Δήμος Κάτω Πολεμιδίων, μοιράστηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη με τη βοήθεια εθελοντών, σε περισσότερες από 250 άπορες οικογένειες, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος». Μέσα στα κουτιά υπήρχαν και δυο ξεχωριστά πακέτα. Για το 6ο και το 14ο Δημοτικό σχολείο Νίκαιας από τα «αδελφά» σχολεία της Κύπρου. Τα παιδιά των δυο αδελφοποιημένων Δημοτικών σχολείων της Κύπρου, ετοίμασαν το δικό τους κουτί, με μπισκότα και τρόφιμα για τα αδέλφια τους στην Ελλάδα. Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μετά από συνεννόηση των διευθυντών των σχολείων και των Κοινωνικών Λειτουργών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Οι σχέσεις δοκιμάζονται μέσα στο χρόνο και είτε ωριμάζουν είτε χάνονται. Ο δεσμός των δυο Δήμων είναι ισχυρός και δοκιμασμένος στο χρόνο. Με ισχυρές και βαθιές ρίζες. Η χώρα μας περνά μια δύσκολη φάση, όμως ο κύκλος αυτός πρέπει να κλείσει γρήγορα. Να υπάρξει γρήγορα ανάπτυξη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το έργο αυτό συμβολίζει τη βαθιά φιλία και την ελπίδα που δεν μπορεί να χαθεί».

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı