You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Εκκληση Μιχαλολιάκου να μην αμαυρωθεί η 25η Μαρτίου

Εκκληση Μιχαλολιάκου να μην αμαυρωθεί η 25η Μαρτίου

Εκκληση Μιχαλολιάκου να μην αμαυρωθεί η 25η Μαρτίου

Εκκληση στον πειραϊκό λαό να μην επιτρέψει σε μεμονωμένα άτομα να αμαυρώσουν την 25η Μαρτίου απευθύνει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Όπως είπε, «οφείλουμε και να τιμήσουμε τη θυσία ηρώων μας και να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που θα παρελαύνουν, ως ένδειξη τιμής, μνήμης και ευγνωμοσύνης. Και ταυτόχρονα θα νοιώθουμε το καθήκον μας το 2021 στα 200 χρόνια από την επέτειο να έχουμε φτιάξει την Ελλάδα των οραμάτων τους, την Ελλάδα των ονείρων μας, να έχουμε φύγει από την κρίση και την παρακμή».

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι κινδυνεύει να γίνει της μόδας, ομάδες, μικρές ή μεγαλύτερες, να δηλώνουν λαός και να προσπαθούν και αυτές τις εκδηλώσεις να τις αποπροσανατολίζουν και να τις προσβάλλουν. «Θέλω, από αυτή τη θέση, τη θέση του Δημάρχου Πειραιά, να παρακαλέσω τον Πειραϊκό λαό, για άλλη μια χρονιά, να έχει πάνδημη συμμετοχή. Για άλλη μια χρονιά να αποτελέσει φωτεινή εξαίρεση».

Και πρόσθεσε: «Κάνω λοιπόν έκκληση πρώτον να είμαστε όλοι εκεί, να μη μας τρομάξουν ενδεχόμενες πληροφορίες για κάποιους τύπους που θα αντιδράσουν. Θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε την εθνική επέτειο. Δεν μας εκλέγει ο Πειραϊκός λαός για να είμαστε άνθρωποι της σφραγίδας και της εξουσίας, αλλά για να είμαστε ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı