You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Αρκετή ήταν και η ισοπαλία (0-0) για τον Ολυμπιακό, που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, απέναντι στον Ο.Φ.Η, στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Το τελικό σκορ έδωσε στην ομάδα την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλου και έτσι έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει (απέναντι στον Ατρόμητο) το 25ο Κύπελλο της ιστορία της. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά του στο μέγιστο βαθμό και να σκοράρει, ωστόσο έδειξε για μια ακόμα φορά ότι γνωρίζει πώς να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Η σωστή αμυντική λειτουργία και το πρεσάρισμα ψηλά ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της ομάδας, η οποία προσπάθησε για το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ούτε για τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και για τον Ο.Φ.Η. που προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί με το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού από το παιχνίδι του Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πάντως ουσιαστικούς κινδύνους, καθώς η πίεση του Ο.Φ.Η. στο δεύτερο μέρος δεν απέφερε τους καρπούς που η κρητική πλευρά επιθυμούσε.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι που ο γηπεδούχος δεν μπορούσε να ρισκάρει πολύ απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός που πήρε τελικά εύκολα την πρόκριση στον τελικό, πράγμα που ήταν και ο αντικειμενικός του σκοπός.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı