You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αετού

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αετού

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αετού

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αετού με 2-0 απέναντι στην ομάδα του Ηφαίστου, μια νίκη αφιερωμένη στον Απόστολο Καλαμάρα που στον προηγούμενο αγώνα με τον Ηρακλή Νικαίας είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Η ομάδα κέρδισε κόντρα σε πολλές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν χάνοντας ακόμη δύο βασικά στελέχη. Την τελευταία στιγμή από ίωση, τον Βερούση και τον Καλλίδη, που ήρθαν να προστεθούν στους υπόλοιπους τραυματίες και δεν είναι λίγοι.

Ο Αετός άνοιξε το σκορ  στο 13′ με γκολ του Κόμητα μέσα από την περιοχή και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0. Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες στο 74′ η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Χύκα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο.

Ενώ το παιχνίδι έχει γίνει απρόβλεπτο, στο 83′ ο Μπουλιάρης με καταπληκτική ενέργεια σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και σφραγίζει το 2-0 και τη νίκη κόντρα σε όλες δυσκολίες.

Η σύνθεση της ομάδας: Ροβάτσος, Αρώνης, Βαμβακούσης, Γκούμας, Πετράκης, Μάναλης, Τάγης,  Σιδηρόπουλος, Μουτάφης, Κομητάς και ο Μπούλιαρης. Αλλαγές Χύκα και Παπαποστόλου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı