You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Σημαντικό έργο η Δημοτική Αστυνομία Νίκαιας – Ρέντη με δύναμη μόλις 3 άτομα

Σημαντικό έργο η Δημοτική Αστυνομία Νίκαιας – Ρέντη με δύναμη μόλις 3 άτομα

Σημαντικό έργο η Δημοτική Αστυνομία Νίκαιας – Ρέντη με δύναμη μόλις 3 άτομα

Ο αντιδήμαρχος Δ. Σταματάτος παρουσίασε τα πεπραγμένα του

Τα πεπραγμένα της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος σε Νίκαια-Ρέντη έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Σταματάτος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την προηγούμενη Δευτέρα.

Η παρουσίαση αφορούσε συνολικά τις δράσεις στους τομείς του περιβάλλοντος, της αδειοδότησης των καταστημάτων και της πολιτικής προστασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε διεκπεραιώθηκαν με επιτυχία 1017 από τα συνολικά 1390 αιτήματα δημοτών ενώ σε φάση διεκπεραίωσης βρίσκονται άλλα 279.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας Νίκαιας Ρέντη είναι μόλις 3 άτομα, κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς και τα 32 αιτήματα που αφορούσαν περιπτώσεις παράνομου εμπορίου.

«Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει τεράστια βήματα και σε σχέση με αυτό που υπήρχε στο παρελθόν, αλλά και με δεδομένο ότι η δύναμη της δημοτικής αστυνομίας είναι σήμερα μόλις 3 άτομα» τόνισε ο κ. Σταματάτος και πρόσθεσε λέγοντας ότι «προσπαθούμε σε δύσκολες συνθήκες να κάνουμε το καθήκον μας, που είναι η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας και η διασφάλιση μιας καλής ποιότητας ζωής για την πόλη».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı