You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Πρόκριση στους 16 του Europa League για τον Ολυμπιακό

Πρόκριση στους 16 του Europa League για τον Ολυμπιακό

Πρόκριση στους 16 του Europa League για τον Ολυμπιακό

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και παίζοντας τακτικά όπως χρειαζόταν απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως η Ρουμπίν Καζάν, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, όπου θα συναντήσει την Ουκρανική Μέταλιστ του Χάρκοβο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για μια ακόμα φορά πως μια ομάδα δυνατή, ενωμένη σαν γροθιά, προχωράει και στους τρείς στόχους που έχει θέσει για τη σεζόν που διανύουμε και που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, την όσο το δυνατότερο καλή πορεία στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι πιέζοντας ασφυκτικά τους παίκτες της ρωσικής ομάδας, οι οποίοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται, καθώς περίμεναν ίσως έναν Ολυμπιακό με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Η ομάδα κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο τη μάχη του κέντρου και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες.

Η πίεση που ασκήθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα απέδωσε καρπούς στο 13ο λεπτό. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στέλνοντας τη μπάλα προς την αντίθετη γωνία της μικρής περιοχής της ρωσικής ομάδας όπου βρισκόταν ο Μαρκάνο. Ο ισπανός αμυντικός πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα προς την εστία του Ριζικόφ για να βρει και στο κεφάλι του Τζιμπούρ και να καταλήξει στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν γεγονός και ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά, να κερδίζει μπάλες και να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς όμως τελικά να πετύχει δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρουμπίν πίεσε αρκετά την ερυθρόλευκη ομάδα δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως την απάντηση είχε ο Κάρολ και οι αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, που κράτησαν απαραβίαστη την εστία μας. Ο Κάρολ μάλιστα αγωνίστηκε εκπληκτικά παίζοντας το τελευταίο διάστημα του αγώνα τραυματίας, λόγω του τραβήγματος που είχε στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά, όμως «έσφιξε τα δόντια» και έμεινε μέχρι το τέλος στην αναμέτρηση για να αποθεωθεί από τους φιλάθλους, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Συμπερασματικά ο Ολυμπιακός πήρε μια πανάξια πρόκριση δείχνοντας ότι μπορεί ακόμα περισσότερα πράγματα, παίζοντας σοβαρά, οργανωμένα και ομαδικά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν προσηλωμένοι στην τακτική και βοηθούσαν τόσο στον ανασταλτικό τομέα, όσο και στον τομέα της ανάπτυξης παιχνιδιού και της επίθεσης, ενώ παράλληλα όταν χρειαζόταν ξεδίπλωναν και το ατομικό τους ταλέντο και βέβαια το πάθος που είχαν. Ξεχωριστό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας, έπαιξε ο κόσμος που συμπαραστάθηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σπρώχνοντας την ομάδα στην πρόκριση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı