You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » ΠΕΝΕΝ: «Παρωδία το 28ο Συνέδριο της ΠΝΟ»

ΠΕΝΕΝ: «Παρωδία το 28ο Συνέδριο της ΠΝΟ»

ΠΕΝΕΝ: «Παρωδία το 28ο Συνέδριο της ΠΝΟ»

Για συνέδριο παρωδία της ΠΝΟ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΕΝΕΝ επισημαίνοντας τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό δεκάδων αντιπροσώπων, μεταξύ των οποίων και 4 μελών τη.

Όπως υποστηρίζει παρά υπονομεύτηκε η πρωτοβουλία της Ενωσης για την υπόδειξη υποψηφίου κοινής αποδοχής από τα Σωματεία ΠΕΝΕΝ – ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΜΑΓΕΝ αλλά και άλλων δυνάμεων «που δεν επιθυμούν την εκλογή του σημερινού αποτυχημένου – κατά γενική ομολογία – Γ.Γ της ΠΝΟ ο οποίος έχει, μαζί με την ομάδα που τον στηρίζει, οδηγήσει σε δραματική όξυνση τα προβλήματα τόσο των εν ενεργεία όσο και των συνταξιούχων Ναυτεργατών».

«Τόσο στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΝΟ όσο και στο Συνέδριο αποκαλύφθηκε περίτρανα για άλλη μια φορά ο ύπουλος διασπαστικός και υπονομευτικός ρόλος των δυνάμεων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ – μονοπαραταξιακές διοικήσεις ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ κ.λ.π. – οι οποίες με ανακοίνωσή τους στον κομματικό τους τύπο (βλέπε Ριζοσπάστης 1/12/2012) απέρριψαν την πρόταση της ΠΕΝΕΝ χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τον αστείο ισχυρισμό ότι η πρότασή μας για Γραμματέα κοινής αποδοχής νομιμοποιεί το σημερινό καταστατικό!».

Σύμφωνα με την ΠΕΝΕΝ πρόκειται για ασύστολο ψεύδος και υποκρισία του χειρίστου βαθμού ενώ «με την επιλογή τους να αντιστρατευθούν σε μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής – έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στα κόμματα της πλουτοκρατίας, στο εφοπλιστικό κεφάλαιο και τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους ότι δεν προτίθενται να θέσουν την παραμικρή αμφισβήτηση στο σαθρό και αντιδημοκρατικό καθεστώς στην ΠΝΟ.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι οι δυνάμεις αυτές δεν πείθουν πλέον όχι τους Ναυτεργάτες, όχι τα μέλη των Σωματείων τους, αλλά ούτε και αυτούς που βρίσκονται στον κομματικό και παραταξιακό τους χώρο.

«Αποδεικνύεται αυτό που επανειλημμένα έχει καταγγείλει η ΠΕΝΕΝ: Γιατί το εφοπλιστικό κεφάλαιο, τα κόμματα που το στηρίζουν και οι συνδικαλιστικές δυνάμεις και παρατάξεις τους, έχουν «εγκαταλείψει» στα χέρια των «ταξικών συνδικαλιστών» τα Σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ.

Εκτός εάν οι ίδιοι πιστεύουν ότι στα Σωματεία τους τα μέλη τους ανήκουν όλα στο ΠΑΜΕ, αφήνουμε στην άκρη αυτή την στιγμή τις μαϊμουδένιες εκλογικές τους διαδικασίες για τις οποίες θα μιλήσουμε με την πρώτη ευκαιρία».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı