You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Είναι άτυχος τελικώς ο Πειραιάς μας

Είναι άτυχος τελικώς ο Πειραιάς μας

Είναι άτυχος τελικώς ο Πειραιάς μας

Τόσα χρόνια που έρρεε το χρήμα άφθονο, είχαμε ακατάλληλους και ανεπαρκείς δημάρχους. Τώρα που βρέθηκες εσύ, ορεξάτος και γνώστης της διοίκησης, έχουν κλείσει οι στρόφιγγες.

Κύριε Δήμαρχε,

Παρόλα αυτά κατάφερες να σηκώσεις την πόλη τις μέρες των εορτών. Με απλές κινήσεις, χωρίς κομπλεξισμούς και αγκυλώσεις, μεταμόρφωσες τις πλατείες Κοραή και Αγ. Κωνσταντίνου και με ελάχιστο κόστος. Χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων ακούγονταν παντού.

Κύριε Δήμαρχε,

Δυστυχώς, οι αγώνες και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, τόσο οι δικοί σου όσο και των εργαζομένων στην καθαριότητα, πήγαν χαμένοι. Μετά τη λήξη των συμβάσεων του προσωπικού βλέπουμε εικόνες που ’χαμε να δούμε από το 2008-2009.

Κύριε Δήμαρχε,

Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των μικροπροβλημάτων που αφορούν τους επαγγελματίες της πόλης. Μου έκαναν παράπονα για κάποιες πιέσεις που τους έγιναν από τον Δήμο για να αποκαθηλώσουν τις φωτεινές επιγραφές από τις προσόψεις των καταστημάτων τους. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το εμπόριο νοσεί και γενικά οι επιχειρήσεις κλείνουν κατά δεκάδες. Αλλωστε, το παραεμπόριο δεν έχει παταχθεί, τουλάχιστον στον βαθμό που θέλεις να λες. Ξεκίνα από αυτούς που βλάπτουν στο σύνολό του το εμπόριο και την ελληνική κοινωνία.

Κύριε Δήμαρχε,

Θα ήταν απώλεια για την πόλη, να χαθεί μια δεύτερη θητεία σου από τέτοιες αψυχολόγητες κινήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών σου. Μην ανοίγεις μέτωπα χωρίς νόημα και ουσία επιτρέποντας στον όποιο αντίπαλό σου στις επόμενες δημοτικές εκλογές να το εκμεταλλευτεί στερώντας σου σημαντικούς υποστηρικτές.

Κύριε Δήμαρχε,

Εχουμε περιφερειάρχη φάντασμα, που δεν βρίσκεται πουθενά και χρωστάει παντού. Οσο για τους αντιπεριφερειάρχες… είναι διακοσμητικοί που δικαιολογούν απλά έναν μισθό χωρίς να έχουν αντικείμενο. Ο Στέφανος, βέβαια, είχε μάθει σε άλλους ρυθμούς, να παίρνει αποφάσεις και να παράγει έργο. Μεγάλη «επιτυχία» ο Καλλικράτης…

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı