You Are Here: Home » Uncategorized » Αntenna..licious

Αntenna..licious

Καιρός ήταν! Να δούμε, δηλαδή, ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων να ξεπερνά σε νούμερα το ερμαφρόδιτο talk show του MEGA. Ο Αntenna που παρουσιάζει κάθε βράδυ στις 8 ένα πλήρες δελτίο ειδήσεων ξεπέρασε αυτό του Μεγάλου Καναλιού δικαιώνοντας τη δουλειά όλης της δημοσιογραφικής ομάδας. Είχα πάντα την απορία, πώς είναι δυνατόν να προτιμάει το τηλεοπτικό κοινό ένα δελτίο ειδήσεων που είχε χάσει την ταυτότητά του προ πολλού και δεν ήταν πια δελτίο! Κούρασε φαίνεται τους τηλεθεατές να παρακολουθούν κάθε βράδυ τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους παίζοντας το παιχνίδι του καναλιού!

Από την… Αταλάντη

Ολη η αταλαντοσύνη της βγήκε στα τελευταία επεισόδια. Ολοι περίμεναν να δουν την τηλεοπτική Ξένια να ξετυλίγει όλο το υποκριτικό της ταλέντο στα τελευταία επεισόδια αλλά ματαίως. Ανθρακες, όπως λένε, ο θησαυρός. Φάνηκε όλη η υποκριτική της ένδεια. Δεν μπόρεσε να μπει στο πετσί του ρόλου και να μας πείσει σαν σαλεμένη δίνοντας ρεσιτάλ παρ…ερμηνείας. Αντιθέτως σαν κακιασμένη μας έπεισε και πάρα πολύ μάλιστα. Αλλά δεν θέλει δα και κανά ιδιαίτερο ταλέντο για να ανταποκριθείς σε έναν τέτοιο ρόλο, κ. Οικονομάκου.

Συγγνώμη κιόλας

Ακόμα γελάω με τον Γιώργο Λιάγκα. Τι το θελε ο χριστιανός να εμφανιστεί με τα τατού δίπλα στον καλογυμνασμένο μάγειρα του «πρωινού μου»; Φάνηκε η κρεμανταλοσύνη του σε όλο της μεγαλείο. Ο Ακης με τις γυμνασμένες μπρατσάρες και ο Γιωργάκης, δίπλα του, σαν λαπάς. Sorry αλλά το θέαμα ήταν ελαφρώς αποκρουστικό.

ΟΛΑ μηδέν

Πώς την έχεις δει ρε μεγάλε Θέμο Αναστασιάδη; Τουλάχιστον, ατυχές είναι, για να μην πω πρόστυχο, να παίζεις με τον πόνο και την αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων του ΑLTER. Ε, βέβαια. Εσύ ως ένας από τους χοντροκονομημένους στα ΜΜΕ, πώς να ευαισθητοποιηθείς με το δράμα αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους. Νομίζεις πως ξεχάσαμε την ιστοριούλα σου με τα 5 εκατ.; Άλλο αν θάφτηκε…

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı