You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Διάλογος των πολιτισμών των λαών στην πλατεία Λαού

Διάλογος των πολιτισμών των λαών στην πλατεία Λαού

Διάλογος των πολιτισμών των λαών στην πλατεία Λαού

Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Μόσχας Νέων «UNITY», πραγματοποιούν εκδήλωση- παράσταση με θέμα : «Ρωσία-Ελλάδα : Κόκκινο πανί του ονείρου. Η νεολαία στο δρόμο για τον πολιτισμό της Ειρήνης και της αρμονίας», το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30μ.μ. στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Διαλόγου των Πολιτισμών των Λαών και με την υποστήριξη του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν από την Ρωσία τα συγκροτήματα Folk Dance Group «ΚALINKA» και «Instrumental Art Group».

Σε δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο κ. Sergei Gogolev, Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Μόσχας Νέων «UNITY», υπογράμμισαν πως στόχος της εκδήλωσης είναι μέσω της ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων, να προαχθεί η Καλλιέργεια ενός Πολιτισμού Ειρήνης και Μη Βίας καθώς και η προώθηση της Φιλίας και της Συνεργασίας μεταξύ των Πολιτισμών.

Ήθη, έθιμα και παραδόσεις μιας άλλης χώρας, θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό. Οι θεατές , θα έχουν τη δυνατότητα, να γνωρίσουν σημαντικά στοιχεία του πολιτισμού της Ρωσίας και να απολαύσουν μια μοναδική μουσική βραδιά.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı