You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Δήμος Κορυδαλλού: Γνωρίζω την πόλη μου ποδηλατώντας!

Δήμος Κορυδαλλού: Γνωρίζω την πόλη μου ποδηλατώντας!

Δήμος Κορυδαλλού: Γνωρίζω την πόλη μου ποδηλατώντας!

Μια διαφορετική βόλτα στο κέντρο της πόλης διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Κρόνος», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδη-λασίας. Στόχος της διοργάνωσης η γνωριμία με ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και διασκέδασης, αλλά και με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αθλήματα.

Σημείο αναφοράς της διοργάνωσης η πλατεία Ελευθερίας απ’ όπου θα ξεκινήσει και θα τερματίσει τόσο η ποδηλατο-βόλτα, όσο και το διασυλλογικό ποδηλατικό σιρκουί με διαδρομή: πλατεία Ελευθερίας- Δημητρακοπούλου- Γρ. Λαμπράκη- Ταξιαρχών.

Στον ποδηλατικό περίπατο μπορούν να πάρουν μέρος πολίτες όλων των ηλικιών δηλώνοντας συμμετοχή την ίδια μέρα από τις 9 έως τις 10 το πρωί. Στο μη αγωνιστικό μέρος θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι, ενώ για όλους τους συμμετέχοντες θα κληρωθούν τρία ποδήλατα χορηγία των εταιρειών ΚΕΦΑΛΑΣ BIKES, IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Θα ακολουθήσει το αγωνιστικό μέρος, ο οποίος περιλαμβάνει έως και 25 γύρους – ανάλογα την κατηγορία – με τη συμμετοχή παραπάνω από 80 αθλητών.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı