You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΑΙΓΙΝΑ: Αγωγή κατά του προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ  

ΑΙΓΙΝΑ: Αγωγή κατά του προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ  

ΑΙΓΙΝΑ: Αγωγή κατά του προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ  

Να καταθέσει αγωγή κατά του Προέδρου της Τ.Ο. ΝΔ για μη καταβολή μισθωμάτων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας. Πρόκειται για μισθώματα ύψους 12.802,12 ευρώ χωρίς τις νόμιμες προσαυξήσεις και αφορά τους μήνες, από τον Απρίλιο του 2010 έως και το Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με το αρχείο του Κληροδοτήματος για τη σύναψη της σύμβασης μεταξύ της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας και του Κτηρίου της Ιουλίας Κάτσα δεν είχε διενεργηθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός αλλά μόνο απόφαση διαχειριστικής επιτροπής και έγκριση του τότε Νομάρχη.

Την απόσυρση του θέματος ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Τζίτζης αναφέροντας ότι το θέμα της οφειλής των ενοικίων είναι παλιά υπόθεση και θα έπρεπε να έχει συζητηθεί νωρίτερα τότε που και ο ίδιος το είχε ανακινήσει κατά το έτος 2014 ζητώντας σχετικές πληροφορίες από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και το Γραφείο Κληροδοτημάτων. Ο ίδιος είναι υπέρ της απόδοσης των οφειλόμενων μισθωμάτων, ωστόσο ζήτησε να διερευνηθεί καλύτερα ο τρόπος απόδοσής τους και εφόσον ενημερωθούν σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής , να επανέλθει προς συζήτηση.

Κάποιοι στο νησί σχολίαζαν τα δυο μέτρα και δυο σταθμά ως προς την αντιμετώπιση από τη μια του υπουργού Αλ. Φλαμπουράρη (κούρεμα λογαριασμών νερού) και από την άλλη, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, υποστηριχτές της δημοτικής αρχής έλεγαν ότι όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι…

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı