You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα »  Ο Νέο-Οθωμανισμός και… οι θεωρίες των εθνομηδενιστών

 Ο Νέο-Οθωμανισμός και… οι θεωρίες των εθνομηδενιστών

 Ο Νέο-Οθωμανισμός και… οι θεωρίες των εθνομηδενιστών

Εκδήλωση με θέμα «Νέο-Οθωμανισμός και Αποικιοκρατούμενη Ελλάδα: Αντίσταση ή εξαφάνιση» διοργανώνει το ΑΡΔΗΝ Πειραιά, την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 19:30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Ομιλητές θα είναι ο Γ. Καραμπελιάς, εκδότης-συγγραφέας, ηγέτης του κινήματος Άρδην, ο Σ. Καλεντερίδης, γεωπολιτικός αναλυτής, ο Μ. Εγγλέζος, Άρδην Πειραιά. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης.

Στο επίκεντρο των ομιλητών θα βρεθεί η γεωπολιτική κορύφωση της κρίσης που χτυπά πολλαπλά την πατρίδα μας και δοκιμάζει, όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση «τις μέχρι τώρα ανέξοδες θεωρίες των εθνομηδενιστών. Η πολιτική του κατευνασμού και της αυταπάτης της συνεννόησης με την Τουρκία καταρρέει με πάταγο κι από τα ερείπιά της ξεπροβάλλει μια χώρα που διασύρεται κατά βούληση, απροετοίμαστη για τα δεινά που φαίνονταν ότι έρχονται.  

 Ο εθνικός ακρωτηριασμός, η ήττα σ’ έναν ακήρυκτο πόλεμο από τις Καστανιές μέχρι την Κύπρο, η κοινωνία που σηκώθηκε από τον καναπέ με αφορμή τα εθνικά ζητήματα, απασχολούν τους ομιλητές που σκιαγραφούν την κατάσταση και αποπειρώνται να ανιχνεύσουν απαντήσεις σε μια κατάσταση υπονομευμένη από σειρά προβλημάτων».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı