You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » O Πειραιάς στο έλεος του τραμ

O Πειραιάς στο έλεος του τραμ

O Πειραιάς στο έλεος του τραμ

Του Γιάννη Σπυράκη – τ.Αντιδημάρχου

 

Ο λαός με την σοφία του έχει αποφανθεί:

«Την υπογραφή σου μην την βάζεις εκεί που δεν πρέπει»

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Πειραιά Β.Μιχαλολιάκος έπεσε σε ένα ακόμα ολίσθημα.

Ενώ ως βουλευτής δήλωνε ότι το ΤΡΑΜ – ΤΡΑΙΝΟ θα περάσει πρώτα πάνω από το «πτώμα μου» και έδινε όρκους τιμής που αντιστοιχούν σε ένα θλιβερό προβληματισμό για την χαμένη αξιοπιστία του πολίτικου συστήματος και που οδήγησε την Ελλάδα στα Μνημόνια και στην κατοχή. Κρίμα και ντροπή. Ως Δήμαρχος συνυπέγραψε με τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ Χρήστο Τσίτουρα στην οποία ανήκει πλέον και η υπερχρεωμένη εταιρεία ΤΡΑΜ ΑΕ, το φιρμάνι με το οποίο τίθεται η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά υπό την ένοχη σιωπή των εκπροσώπων των ΆΝΕΡΓΩΝ παραγωγικών τάξεων της πόλης μας και άναψε το πράσινο φως για να περάσει το ΤΡΑΜ ΤΡΑΙΝΟ από τα σπλάχνα του ΠΕΙΡΑΙΑ και να διαλύει την ζωή καταστημάτων – Εμπόρων κατοίκων και να εγκαταστήσει μόνιμη οδική τρομοκρατία.

Με το πολυτελές έντυπο που σκόρπισαν στους δρόμους ως φει- βολάν ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΤΡΑΜ ΜΕΤΡΟ πρόσθεσαν το όνομα τους στους κατά καιρούς συγχρόνους καταστροφείς του Πειραιά.

Μπορεί να μας γνωρίσει ο κ.Τσίτουρας που πήγε το αρχικό κεφάλαιο της ΤΡΑΜ ΑΕ που ανήρχετο στο ποσό των διακοσίων πενήντα εννέα εκατομμυρίων (259.000.000) ευρώ όπως αναφέρει το ΦΕΚ 6107/25-6-2010 και πόσα θα χρειαστούν ακόμα για να καταστραφεί μια ολόκληρη πόλη χωρίς καμιά πραγματική μελέτη με το έργο των εργολάβων και των Δημάρχων Φασουλά και Μιχαλολιάκου προετοιμάζεται η εισβολή του ΤΡΑΜ ΤΡΑΙΝΟΥ στερώντας 2500 θέσεις στάθμευσης των ΙΧ αυτοκινήτων και δημιουργώντας τραγελαφική κατάσταση και στο κέντρο της πόλης.

Να θυμάστε αυτό δεν γίνεται για το καλό του Πειραιά αλλά για να αποκτήσει επιβάτες – πελάτες η ελλειμματική ΤΡΑΜ ΑΕ και συγχρόνως να υποβαθμιστεί το κέντρο του Πειραιά δημιουργώντας μια νέα πλατεία ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Πειραιά όπως είναι ακριβώς στην Αθήνα με πλήρη υποβάθμιση του Κέντρου της πόλης μας. Όταν θα σταματήσουν να υπάρχουν λεωφορειογραμμές τότε θα αντιληφτούν τι πραγματικά επιδιώκουν για τον Πειραιά το Λιμάνι και την σύνθεση των κατοίκων του, αλλά τότε θα είναι πλέον πολύ αργά. Παρ’ όλα αυτά η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία πλέον ο Πειραιάς έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για σωτηρία πιστεύουμε ότι θα αποφανθεί υπέρ της προσφυγής μας με την οποία ζητούμε να ματαιωθεί το έργο – Νεκροθάφτης του αγαπημένου μας Πειραιά.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı