You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Ολοι για την πάρτη τους

Ολοι για την πάρτη τους

Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Μην ξανακούσω βουλευτή οποιουδήποτε κόμματος να λέει ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», βάλλοντας εναντίον όσων υποστηρίζουν το αντίθετο. Είχαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία τα κόμματα να αυτοδιαψευστούν και να μας αποδείξουν περίτρανα ότι συλλήβδην οι πολιτικοί φορείς του τόπου είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι όταν πρόκειται για τις κρατικές τους επιχορηγήσεις.

Η τελευταία αποκάλυψη για την απομύζηση του κρατικού κορβανά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μέχρι τους Οικολόγους Πράσινους – την ώρα που αυξάνονται οι περιπτώσεις εκείνων των συνανθρώπων μας που ψάχνουν τα σκουπίδια – τα λέει όλα.

Αποδείξεις και ονόματα

Και μια κι αναφέρομαι στους Οικολόγους Πράσινους, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αποκαλύπτουν τις μάρκες των εμφιαλωμένων νερών με το εξασθενές χρώμιο; Εδωσαν συνέντευξη Τύπου δήθεν για να μας διαφωτίσουν σχετικά με τις μετρήσεις, αλλά μάλλον το ’καναν για τις εντυπώσεις αδιαφορώντας για τον πανικό που έσπειραν. Αυτομάτως γίνονται συναυτουργοί στο έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας, αν δεν το έχουν αντιληφθεί. Η σιωπή δεν είναι χρυσός.

Για ένα πιάτο φαί

Τη Βουλγαροποίηση της Ελλάδας έχει προαποφασίσει η κ. Μέρκελ. Μου ’λεγε κάποιος γνωστός από τη Γερμανία ότι το γερμανικό εργοστάσιο παραγωγής λαμαρίνας, στο οποίο εργαζόταν ο ίδιος κι άλλα 5.000 άτομα, έκλεισε και μεταφέρθηκε στη Βουλγαρία όπου οι μισθοί των Βουλγάρων είναι 200 ευρώ! Αυτός είναι και ο λόγος που πιέζει η τρόικα για τη μείωση των μισθών και στον ιδιωτικό τομέα με το πρόσχημα της προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα. Να δουλεύουν, δηλαδή, οι Ελληνες σε γερμανικά εργοστάσια σαν τους είλωτες για ένα πιάτο φαί.

Για το Ψυχιατρείο

Και την ίδια ώρα βλέπεις στις δημοσκοπήσεις ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες που προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ(;) και ΝΔ(!) στις επόμενες εκλογές. Να ψηφίσουν, δηλαδή, τα ίδια πρόσωπα που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας. Κι αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν στον λαιμό τους και τους υπόλοιπους που απογαλακτίστηκαν από τα δυο γηραιά κόμματα που εναλλάσσονται (και συναλλάσσονται) εδώ και 4 δεκαετίες στην εξουσία.

Αλλαξαν βιολί

Σχολίαζε κάποιος δημοσκόπος μια από τις τελευταίες έρευνες για τα ποσοστά των κομμάτων. Ελεγε, λοιπόν, ότι σημειώνεται διαρροή ψηφοφόρων από τον ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ και την άκρα Δεξιά. Μα μέχρι πρότινος τον ΛΑΟΣ δεν αποκαλούσαν ακροδεξιό κόμμα; Ας αποφασίσουν.

…!!!!

Και την ώρα που τα γράφω όλα αυτά μου ’ρχεται στο mail και ένα δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ωρωπού για το εργαστήρι του Αη Βασίλη. Κι ενώ ο μήνας έχει 16.

Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας

Δικαιολογημένος ήταν ο μορφασμός του Γιώργου Οικονομέα στην πρωινή εκπομπή του MEGA όταν είδε τη συνεργάτιδα της εκπομπής να αναπαράγει το βίντεο που μετέδωσαν τα Σκοπιανά ΜΜΕ με την αναπαράσταση της… κηδείας της Ελλάδας σε κάποιο χωριό των Σκοπίων. «Εύγε» στον υπεύθυνο του εξωτερικού δελτίου για το promotion του ανθελληνικού ρεπορτάζ.

Μα θα πει κάποιος, εδώ οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια την παραδοχή του Κίρο Γκλιγκόροφ το 1992 μέσα στο Σκοπιανό Κοινοβούλιο, ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ενώ την κάθε ανθελληνική…., – ας μη τη χαρακτηρίσω – σπεύδουμε να την αναπαράξουμε με την πρώτη ευκαιρία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Μη διακόπτετε

Ακόμα να μάθουν τον δήμαρχό τους τα στελέχη της πλειοψηφίας στον δήμο Πειραιά. Εκείνο που απεχθάνεται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι να τον διακόπτουν και όταν το κάνουν οι ίδιοι οι συνεργάτες του, είναι ακόμα μεγαλύτερος ο εκνευρισμός του και δεν μπορεί να τον κρύψει.

Ο Δήμαρχος που ενώνει

Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Μιχαλολιάκου μας είπε ότι εντός του 2012 θα αναρτηθεί και το πορτραίτο του Αριστείδη Σκυλίτση, του καλύτερου δημάρχου όλων των εποχών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Και δεν το λέω εγώ αλλά οι ίδιοι οι Πειραιώτες όλων των… αποχρώσεων. Και οι μπλε, και οι πράσινοι, και οι κόκκινοι. Δεν θα ’ναι μόνο τιμή στη μνήμη του πρώην δημάρχου. Η κίνηση αυτή θα τιμά και τον σημερινό Δήμαρχο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı