You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Καθησυχάζει τους ναυπηγοεπισκευαστές ο Υφ. Ναυτιλίας

Καθησυχάζει τους ναυπηγοεπισκευαστές ο Υφ. Ναυτιλίας

Καθησυχάζει τους ναυπηγοεπισκευαστές ο Υφ. Ναυτιλίας

Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.) και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Βασίλης Κανακάκης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Φανουργάκης.

Ο κος Κανακάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα θέματα και τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει η Ναυπηγοεπισκευή και ειδικότερα για την επιμονή ίδρυσης  ναυπηγείου από την COSCO, μεταφέροντας την αγωνία των 490 ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων και των 20.000 εργαζομένων τους.

Ο Υφυπουργός δήλωσε ότι, ήδη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει λάβει σαφή θέση επί του θέματος, καθώς σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης ν.4404/2016, ο ΟΛΠ δεν έχει δικαίωμα να ιδρύσει ναυπηγείο και προκειμένου να αρθούν αδιέξοδα και παρεξηγήσεις επιχειρούνται διάφορες  επαφές  με τους αρμόδιους Φορείς, καθώς  ο σκοπός της Κυβέρνησης είναι η κοινωνική ηρεμία και η στήριξη των  Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. δώρισε στον κο Κατσαφάδο το Ημερολόγιο  του Συνδέσμου με το σύμβολο της Αγίας Σοφίας, για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό κλίμα.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı