You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Oύτε Μώραλη, ούτε Μιχαλολιάκο η Ανταρσία στο Λιμάνι

Oύτε Μώραλη, ούτε Μιχαλολιάκο η Ανταρσία στο Λιμάνι

Oύτε Μώραλη, ούτε Μιχαλολιάκο η Ανταρσία στο Λιμάνι

Η δημοτική κίνηση “Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση Πειραιά-Ανταρσία στο Λιμάνι” μπροστά στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλεί τους εργαζόμενους του Πειραιά να καταψηφίσουν και τους δύο διεκδικητές του Δήμου. Η θέση αυτή διατυπώθηκε από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, με δηλώσεις που έκανε στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι Ένα» ο εκπρόσωπός της στο δημοτικό συμβούλιο, Θανάσης Διαβολάκης.

“Τίποτα καλό δεν έχουν να περιμένουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία και ο λαός του Πειραιά, ούτε από το σημερινό δήμαρχο που εφάρμοσε με συνέπεια τις μνημονιακές πολιτικές στο δήμο, ούτε από τους υποψήφιους του εφοπλιστικού κεφαλαίου που βλέπουν τον Πειραιά σαν φιλέτο για μάσημα. Υποστηρίζουν και οι δύο τα μεγάλα συμφέροντα, θα εφαρμόσουν τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.

Εμείς αγωνιζόμαστε για έναν Πειραιά στα χέρια των εργατών, όχι έρμαιο του κεφαλαίου, των μνημονίων και των εφοπλιστών. Μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε οι εργαζόμενοι να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και τις αντεργατικές πολιτικές και τέτοιους αγώνες έχουν να δώσουν οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες εργαζόμενοι το επόμενο διάστημα. Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη αντάξια των αναγκών και των αγώνων του λαού της.

Δώσαμε τη μάχη για να ακουστεί πιο δυνατή η φωνή της αντίστασης και των κινημάτων, η φωνή των εργαζόμενων και της ανατροπής στο δημοτικό συμβούλιο. Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι μας στήριξαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θα είμαστε μαζί στους αγώνες του επόμενου διαστήματος. Σύντομα θα παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη εκτίμησή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις προτάσεις μας για τη συνέχεια.

Καλούμε όλες και όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά να προσέλθουν μαζικά και αποφασιστικά στις κάλπες της 25ης Μάη, να ρίξουν άκυρο-λευκό στις δημοτικές εκλογές και το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στις ευρωεκλογές, ψηφοδέλτιο ρήξης με την Ε.Ε. της φτώχιας, της ανεργίας και του ρατσισμού, ψηφοδέλτιο μάχης ενάντια στα μνημόνια και την κυβέρνηση.

Ο δικός μας Πειραιάς, πόλη του αγώνα και της ανατροπής”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı