You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Nίκαια: Ξεκίνησε η ανάπλαση των προσφυγικών κατοικιών

Nίκαια: Ξεκίνησε η ανάπλαση των προσφυγικών κατοικιών

Nίκαια: Ξεκίνησε η ανάπλαση των προσφυγικών κατοικιών

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη που αφορά στην ανάπλαση των προσφυγικών κατοικιών. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 980.000 € με το οποίο αναβαθμίζονται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, 23 εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι προσφυγικών κατοικιών, συνολικής επιφάνειας 12.600 μ².

Συγκεκριμένα: ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στους εσωτερικούς χώρους των προσφυγικών κατοικιών που περικλείονται από τις οδούς Π. Ράλλη, Κασταμονής, Θείρων & Ταρσού (12 οικοδομικά τετράγωνα), επιφάνειας περίπου 6.600 μ² και Καρακουλουξή, Ατταλείας, 7ης Μαρτίου, Αμερικανίδων Κυριών & Ικονίου (11 οικοδομικά τετράγωνα), επιφάνειας περίπου 6.000 μ².

Οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, οι οποίοι έχουν τον χαρακτήρα εσωτερικής αυλής μέσα στα οικοδομικά τετράγωνα, μελετήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου με στόχο να βελτιώσουν τη χρήση τους αλλά και την αισθητική – περιβαλλοντική αναβάθμισή τους. Οι προγραμματισμένες επεμβάσεις του Δήμου αναμένεται να επιδράσουν θετικά στη βελτίωση της βιωσιμότητας της περιοχής και να μετατρέψουν τους χώρους σε ελκυστικούς και επισκέψιμους καθ’΄όλη τη διάρκεια του έτους.

“Με την ολοκλήρωση των εργασιών, πιστεύω ότι θα έχουμε προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην απόδοση τιμής, σεβασμού στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την ίδρυση της πόλης μας. Συνεχίζουμε, λοιπόν, τις παρεμβάσεις μας, έχουμε να κάνουμε αρκετά ακόμη, ο δρόμος για να ομορφύνουμε την πόλη μας είναι μακρύς!” τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı