You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές στην περιοχή του Ρέντη

Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές στην περιοχή του Ρέντη

Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές στην περιοχή του Ρέντη

Μετά από πολύμηνη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Ιωάννη Ρέντη εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές μοτοσυκλετών, στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη δύο άτομα ηλικίας 49 και 68 ετών, μέλη της σπείρας, τη στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους έκλεβαν τις  μοτοσυκλέτες και τις μετέφεραν σε αποθήκη που διατηρούσαν στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου τις αποσυναρμολογούσαν και μέσω αγγελιών που αναρτούσαν στο διαδίκτυο, τις πωλούσαν είτε αυτούσιες είτε τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά. Με τον τρόπο αυτό αποκόμιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά από έρευνες στην αποθήκη στον Κορυδαλλό και σε αποθήκη στο σπίτι του 49χρονου στα Πετράλωνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων μοτοσυκλετών και πλήθος εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την αποσυναρμολόγησή τους. Συνολικά εξιχνιάσθηκαν 145 περιπτώσεις κλοπών.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı