You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Το Bollywood στα νησιά της Αττικής

Το Bollywood στα νησιά της Αττικής

Το Bollywood στα νησιά της Αττικής

Τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρο επισκέφθηκε ο γνωστός Ινδός παραγωγός Ravinder Jeet Dariya συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο και διακεκριμένη επιστήμονα, Γενική Γραμματέα των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη και τη συνεργάτιδά του Βίκυ Μερκάτη. Η επίσκεψή τους έγινε προκειμένου να εκφράσουν την πρόθεσή τους να γυρίσουν ταινίες και βιντεοκλίπ στα νησιά της Π.Ε. Νήσων και την Τροιζηνία! Ο κ. Dariya έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε ταινίες και βιντεοκλίπ, με μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Ο κ. Χατζηπέρος καλωσόρισε την ιδέα που θα προβάλλει τα νησιά και την Τροιζηνία σ’ ένα ευρύτερο πολυπληθές κοινό…μεγαλύτερο του 1 δισ. ανθρώπων! Επεσήμανε ότι όλα τα νησιά μας και η Τροιζηνία πέραν του μεγίστου φυσικού κάλλους παρουσιάζουν τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και μοναδική φιλοξενία.

Τέλος, ο κ. Dariya ευχαρίστησε τον κ. Χατζηπέρο δηλώνοντάς του την αγάπη του για την Ελλάδα, της οποίας τα πολιτιστικά στοιχεία παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τα αντίστοιχα της Ινδίας, καθώς και τα δύο κράτη αποτελούν συνέχεια πανάρχαιων πολιτισμών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı