You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Το Κερατσίνι έχει μακρά και ένδοξη ιστορία.

Το Κερατσίνι έχει μακρά και ένδοξη ιστορία.

Το Κερατσίνι έχει μακρά και ένδοξη ιστορία.

Ιδιαίτερα μετά την έλευση των Μικρασιατών άνθισε και εξελίχθηκε όχι μόνο ως εργατούπολη αλλά και ως εμπορικός κόμβος για όλον τον Πειραιά.

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτή η ιδιαίτερη πόλη με τους απλούς ανθρώπους, μαχητές της ζωής, του μόχθου και της βιοπάλης ατύχησε τα τελευταία χρόνια στις επιλογές των δημοτικών της αρχόντων. Μετά τη μεταπολίτευση ξεχώρισε η δημοτική αρχή Σαράφογλου που, όμως, στην τελευταία θητεία της, ο Δημήτρης, απογοήτευσε και τους πιο φανατικούς του υποστηρικτές.

Κύριε Δήμαρχε,

Η κατρακύλα ξεκίνησε τα επόμενα χρόνια. Τότε που το ΠΑΣΟΚ διαμόρφωνε κοινωνία στυγνού πάρε – δώσε, φιλοσοφία αιχμαλωσίας του πολίτη με ψευτο-οράματα και μαυρογυαλουρισμό, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και σκάνδαλα που θα δυσκολέψουν στην περιγραφή και ανάλυσή τους τον ιστορικό του μέλλοντος.

Κύριε Δήμαρχε,

Διοικήσεις που, για παράδειγμα, ξεσήκωναν και χρησιμοποιούσαν τους πολίτες κατά της ΔΕΗ, του λεγόμενου ΔΡΑΚΟΥ, όχι για την απαλλαγή της πόλης, αλλά για πίεση ώστε να πάρουν πολλά εκατομμύρια τα οποία διαχειρίστηκαν όπως ήθελαν και όχι όπως έπρεπε.

Κύριε Δήμαρχε,

Μετά ήρθε ο Φώτης, ο οποίος προσπάθησε, νοικοκύρεψε και σταμάτησε προσωρινά τον κατήφορο.

Κύριε Δήμαρχε,

Τα τελευταία τριάμισι χρόνια όλα χειροτέρεψαν. Οι προεκλογικές υποσχέσεις σου ήταν τόσες που ούτε σε μια 20ετία δεν θα μπορούσες να υλοποιήσεις. Από την υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης, το κλείσιμο του νεκροταφείου της Ανάστασης, μέχρι το παραμύθι για την πίστα Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας λέει, ότι η πίστα δεν θα γίνει ποτέ. Είναι αδύνατον να γίνει καθώς οι περιβαλλοντικές μελέτες δεν το επιτρέπουν.

Κύριε Δήμαρχε,

Είσαι Δήμαρχος που σπέρνει ζιζάνια και τη διάσπαση ανάμεσα στους συνεργάτες του γεγονός που σε βγάζει πρωταθλητή στις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων. Ανεπάρκεια, αδιαφορία, ανικανότητα, προσωπολαγνεία, αυτοκαταστροφή είναι το μείγμα που πήρε τη θέση της ελπίδας που έδωσες προεκλογικά στους δημότες σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Για να καταλάβεις τα περί ανεπάρκειας, αδιαφορίας και ανικανότητας που σου προσάπτω να πας να δεις με τα μάτια σου το ξεπατωμένο, γεμάτο σκουπίδια απορριμματοδοχείο. Αυτά, τα ίδια σκουπίδια, παραμένουν εκεί πάνω από 10 χρόνια. Δεν το έχει αδειάσει ποτέ κανείς. Πλούτωνος και 25ης Μαρτίου, στα φανάρια της Ανάστασης.

Κύριε Δήμαρχε,

Εύχομαι, αυτή τη φορά, οι Κερατσινιώτες και οι Δραπετσωνίτες να ψηφίσουν ορθώς.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı