You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Σχιστό: Απαξιώνεται το Διαδημοτικό Νεκροταφείο

Σχιστό: Απαξιώνεται το Διαδημοτικό Νεκροταφείο

Σχιστό: Απαξιώνεται το Διαδημοτικό Νεκροταφείο

Ούτε τα μπάζα δύναται να απομακρύνει από τον χώρο του κοιμητηρίου Σχιστού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του διαδημοτικού κοιμητηρίου βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά τις κατασχέσεις των τραπεζικών λογαριασμών για παλιές ιστορίες με αποτέλεσμα ο χώρος να απαξιώνεται και οι υπηρεσίες του να υπολειτουργούν.

Ωστόσο, το Σωματείο κατηγορεί τη Διοίκηση για την απώλεια εσόδων αφού όπως λέει, το κυλικείο είναι κλειστό από τον Δεκέμβρη του 2017, το θέμα των οστεοθυρίδων έχει βαλτώσει ενώ η αφή κανδηλίων έχει αφεθεί σε ιδιώτη.

Παράλληλα, το Σωματείο καταγγέλλει ότι δόθηκε η φύλαξη της Πύλης (νυκτερινή βάρδια) σε ιδιωτική εταιρεία, «ενώ το προηγούμενο διάστημα έκαναν βάρδιες στην Πύλη και οι συμβασιούχοι συνάδελφοί μας, οι οποίοι απολύονται. Δεν τους δόθηκε δε, η ευκαιρία έστω ασφαλιστικών μέτρων για παράταση των συμβάσεων, διότι η Διοίκηση αν και είχε πολλές φορές διαβεβαιώσει τη συμπαράστασή της, άλλαξε στάση, λόγω δήθεν οικονομικών δυσκολιών».

Οι εργαζόμενοι ζητούν θωράκιση των υπηρεσιών με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και εξοπλισμό του χώρου (βενζίνες, μεταφορικά μέσα, διάφορα εργαλεία, υπολογιστές, συντήρηση μηχανημάτων, μέσα ατομικής προστασίας, γάλατα κ.ά). και θέτουν τη Διοίκηση προ των ευθυνών της.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı