You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Συνανάντηση Μιχαλολιάκου με τα προεδρεία των εργαζομένων

Συνανάντηση Μιχαλολιάκου με τα προεδρεία των εργαζομένων

Συνανάντηση Μιχαλολιάκου με τα προεδρεία των εργαζομένων

Με τα Προεδρεία των Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά συναντήθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος με θέμα την απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι ΙΔΑΧ.

Στη συνάντηση από πλευράς εργαζομένων συμμετείχαν οι: Αυγουλέας Βασίλης (Σωματείο Οδηγών μηχ/των και εργατ/των Δήμου Πειραιά), Λεπεσιώτης Χρήστος (Σύλλογος Εργαζομένων «Λεωνίδας»), Ξεπαπαδέας Σπύρος (Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών), Φραγκάκος Κυριάκος (Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά), Κωνσταντοπούλου Νία (Σωματείο Μονίμων και Αορίστου Χρόνου), Παπασταμάτης Νίκος (Σύλλογος Παρκοτεχνίας).

Ο κ. Μιχαλολιάκος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις κινήσεις που έχει κάνει σε πολιτικό επίπεδο αλλά και για την επιστολή που απέστειλε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Αντώνη Μανιτάκη, στην οποία επισημαίνεται ότι αν υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, το αποτέλεσμα θα είναι το κλείσιμο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά πρότεινε παράλληλα την άμεση επανατοποθέτηση των εργαζομένων που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα, στις θέσεις που είχαν στο Δήμο, μια και τα κενά είναι τεράστια.

Δήμαρχος και εκπρόσωποι των εργαζομένων στη συνάντηση συμφώνησαν ότι κοινός στόχος είναι να μη χάσει κανείς εργαζόμενος την εργασία του.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı