You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Συγκέντρωση ναυτεργατών έξω από τα Δικαστήρια για τα ασφαλιστικά μέτρα των ακτοπλόων

Συγκέντρωση ναυτεργατών έξω από τα Δικαστήρια για τα ασφαλιστικά μέτρα των ακτοπλόων

Συγκέντρωση ναυτεργατών έξω από τα Δικαστήρια για τα ασφαλιστικά μέτρα των ακτοπλόων

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Σκουζέ όπου συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα των εφοπλιστών για την αυριανή απεργία πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια απαγόρευσης της απεργίας στις 10 Ιουνίου στα καράβια, από την κυβέρνηση και τους εφοπλιστές.

“Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι πάνω στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο του Χατζηδάκη και η εργοδοσία κυριολεκτικά έχει ξεσαλώσει. Δείχνει τι θα επικρατήσει στους χώρους δουλειάς αν ψηφιστεί το νέο έκτρωμα. Ένα νομοσχέδιο που γνωρίζει την πλήρη αντίθεση από τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τα συνδικάτα, γιατί μετατρέπει όλη τη χώρα σε ζώνη φθηνής εργασίας και άγριας εκμετάλλευσης των εργαζομένων. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται με μανία στα συνδικάτα και στην κατάργηση του μοναδικού όπλου που έχουν για να αντιδράσουν οι εργαζόμενοι, στο δικαίωμα στην απεργία. Για αυτό έχουν ξεσαλώσει οι γνωστοί παπαγάλοι των εφοπλιστών που δεν βγάζουν άχνα όταν στελέχη της ένωσης εφοπλιστών ομολογούν ότι έχουν «χεσμένες τις κυβερνήσεις και τους νόμους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί όλα τα σωματεία και τα συνδικάτα στην απεργιακή συγκέντρωση αύριο Πέμπτη, στις 10:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı