You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Στο «κίνημα της Πατάτας» και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Στο «κίνημα της Πατάτας» και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Στο «κίνημα της Πατάτας» και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

 

 

 

 

 

 

 

Στη μάχη για τη φθηνή πατάτα μπήκε και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Για το σκοπό αυτό, μετά από πρόταση της Δημοτικής Συμβούλου και υπεύθυνης ενοριών Ρένας Μόσχου, συνεργάστηκε με τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου για τη διανομή πατάτας Θηβών σε πολύ χαμηλή τιμή. Η διάθεση της πατάτας, διαδικασία η οποία συντονίστηκε από τον πατέρα Νικόλαο, έγινε την περασμένη Τρίτη και Πέμπτη στη μία το μεσημέρι στο προαύλιο του ιερού ναού από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, σε τιμή ιδιαίτερα προσιτή. Έτσι οι δημότες προμηθεύτηκαν 30 τόνους πατάτες με μόλις 5 ευρώ τα 30 κιλά!

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε: «Στην πατρίδα μας των ολοένα και αυξανόμενων ανέργων, των τριών εκατομμυρίων κατοίκων που έπεσαν κάτω από το όριο της φτώχειας με τη συνεχή και αδυσώπητη μείωση μισθών και συντάξεων, ώστε ακόμα και τα βασικά αγαθά να αποτελούν πολυτέλεια, πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα τρόπος για αλληλεγγύη και δράσεις που χτυπάνε τη κρίση. Εμείς σαν δημοτική αρχή δεν μπορούμε να παρακολουθούμε άβουλοι την αύξηση των ποσοστών ανεργίας στο Δήμο μας, που οδηγεί σε απόγνωση τους συμπολίτες μας, αλλά προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες πρωτοποριακές και χρήσιμες. Έτσι, εκτός από τη διάθεση της πατάτας σε φθηνή τιμή, είμαστε σε επαφή με παραγωγούς άλλων προϊόντων πρώτης ανάγκης, ώστε να ανακουφίσουμε τους δημότες μας, καταργώντας τους μεσάζοντες και χονδρέμπορους και συνακόλουθα να μειώσουμε κατά πολύ τις τιμές των αγαθών».

Η διανομή στο Κερατσίνι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου και ώρα 12:00 έως 13:00 στην Πλατεία Κύπρου από τους ίδιους τους παραγωγούς. Θα διατεθούν συνολικά 1000 σακιά πατάτες Θηβών, 30 κιλών το καθένα, το οποίο θα κοστίζει 5 ευρώ μόνο.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı