You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Ρύζι και λάδι από τον Δήμο Κορυδαλλού

Ρύζι και λάδι από τον Δήμο Κορυδαλλού

Ρύζι και λάδι από τον Δήμο Κορυδαλλού

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και πολλά αιτήματα δημοτών ο Δήμος Κορυδαλλού πήρε την πρωτοβουλία και για τη διάθεση λαδιού από τη Μεσσηνιακή Μάνη. Το Λάδι προέρχε-ται από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου Μεσσηνίας, έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους (0 έως 0,2 οξύτητα) και θα διατίθεται σε συσκευασίες των 5 lit προς 14 € (2,80 € το lit). Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς του Συνεταιρισμού την Τετάρτη 28 Μαρτίου 09.00-18.00 επίσης στο δημοτικό πάρκιγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλα-ταιών).

Τέλος, στον ίδιο χώρο θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου (12.00 έως 19.00) η διανομή του ρυζιού.

Να σημειωθεί ότι σε λιγότερο από τρεις μέρες εξαντλήθηκαν οι παραγγελίες για 25 τόνους πατάτας από τα Λευκόγεια Νευροκοπίου που θα διαθέσει ο Δήμος Κορυδαλλού την ερχό-μενη Δευτέρα 19 Μαρτίου (9.00 έως 18.00) στο δημοτικό πάρκινγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών (είσοδος από Γρ. Λαμπράκη).

Από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως το Σάββατο 10 Μαρτίου 1250 πολίτες υπέβαλαν αιτήσεις για τη διανομή πατάτας, είτε ηλεκτρονικά μέσω του site του Δήμου www.korydallos. gr, είτε με αίτηση στο Δημαρχείο. Οι συνολικές αιτήσεις και για ρύζι ξεπερνούν έως αυτή την ώρα τις 1600.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı