You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 12χρονης στα Καμίνια – Ο βιαστής την έκαψε ζωντανή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 12χρονης στα Καμίνια – Ο βιαστής την έκαψε ζωντανή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 12χρονης στα Καμίνια – Ο βιαστής την έκαψε ζωντανή

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι από τα Καμίνια, που το 2011 κάηκε ζωντανή από τον βιαστή της στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χέρια του.
Η υπόθεση παρέμεινε επί μία δεκαετία ανεξιχνίαστη, ωστόσο η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προφυλακισμένου 59χρονου Ανδριάν Ζέκο τον Δεκέμβριο, που συνελήφθη με τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση χωρίς τη συναίνεση του παθόντος και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στην οικογένεια της Ζενέιντα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας διέμενε στο διπλανό διαμέρισμα στα Καμίνια με αυτό της οικογένειας Σελιμάι και λίγο διάστημα μετά τον θάνατο της Ζανέιντα έφυγε με αποτέλεσμα κανένας να μην γνωρίζει τη νέα του διεύθυνση. Έτσι μετά την σύλληψη του και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά οι γονείς αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου ο φάκελος της υπόθεσης ν’ ανοίξει ξανά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν το πρωινό της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2011, όταν οι γονείς της Ζενέιντα Σελιμάι από την Αλβανία, έφυγαν από το σπίτι τους στην οδό Καλλικρατίδα για να πάνε στη δουλειά τους. Ο παππούς συνόδεψε το μικρότερο αγοράκι της οικογένειας στο σχολείο και η 12χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι.

Φαίνεται πως ο δράστης εισέβαλλε στο διαμέρισμα και επιχείρησε να βιάσει την άτυχη μικρή. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του και γυμνή από τη μέση και πάνω άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Ο δράστης της έβαλε φωτιά και το παιδί κάηκε ζωντανό. Λίγες μέρες μετά υπέκυψε στα καθολικά εγκαύματά της.

Τις πρώτες ημέρες του συμβάντος, οι Αρχές έκαναν λόγο για αυτοχειρία. Μετά «είδαν» τη δολοφονία του παιδιού και κατηγόρησαν γι΄αυτή τον παππού του. Στην πορεία τον απήλλαξαν.

Γείτονας και μάρτυρας του ολοκαυτώματος ήταν ο άνδρας που οι Αρχές δημοσιοποίησαν τον Δεκέμβριο τη φωτογραφία του με την κατηγορία του βιασμού ενός μικρού κοριτσιού.

«Είδαμε το παιδί καμένο…»

Συγγενείς, γείτονες και φίλοι της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού, που δολοφονήθηκε με αυτό το βάναυσο τρόπο, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ».

«Με το που είδα τη φωτογραφία του γείτονά μας στην τηλεόραση, γύρισαν όλες οι εικόνες μπροστά μου γι’ αυτό που είχαμε πάθει με την ανιψιά μου. Το παιδί από τη μέση και πάνω βρέθηκε χωρίς ρούχα. Την αναγνώρισαν οι γονείς της από τα νύχια και τα σκουλαρίκια της. Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα έβαζε φωτιά στον εαυτό της. Είναι δολοφονία, το έλεγα από την αρχή και το λέω και τώρα. Έχω δώσει όρκο να βρω το δολοφόνο», λέει συγκινημένος ο θείος του 12χρονου κοριτσιού.

«Έχουμε τόσα χρόνια και περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Να μάθουμε ποιος το έκανε αυτό στο κοριτσάκι μας», ανέφεραν οι τραγικοί γονείς.

«Είχε καμένα τα χέρια του…»

Ο θείος του θύματος περιγράφει τι του είπαν οι γείτονες της οικογένειας και μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

«Ο γείτονας στην αρχή μου είπε πως νόμιζε ότι καιγόταν κάποιο τσουβάλι και πήρε το λάστιχο για να σβήσει τη φωτιά. Όταν την έσβησε θεώρησε πως είναι κάποιος ηλικιωμένος και όχι η ανιψιά μου. Ο άλλος μίλησε αμέσως για το παιδί. Τα χέρια του ήταν καμένα και κανένας δε ρώτησε το γιατί. Ενδιαφερόταν να μάθει για την πορεία και την εξέλιξη των ερευνών. Χάσαμε πολύ χρόνο στην υπόθεση κατηγορώντας άδικα τον παππού της μικρής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκάρουν τα όσα λέει στην κάμερα της εκπομπής η μάνα της άτυχης δωδεκάχρονης.

«Ένα μήνα νωρίτερα, η κόρη μου, μου έλεγε πως την κοιτούσε παράξενα αυτός ο γείτονας. Την παρακολουθούσε και δεν της άρεσε γιατί τη φόβιζε

πηγή: infokids.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı