You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ρίξε μια ματιά γύρω σου

Ρίξε μια ματιά γύρω σου

Ρίξε μια ματιά γύρω σου

και θαύμασε το έργο του Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών Πειραιά. Εχει μεγάλο σεβασμό στην πόλη, αλλά για τον Σύλλογο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Κύριε Δήμαρχε,

Τους παραχώρησες δωρεάν τα καλαίσθητα πλαίσια της ΔΕΠΕΠ και κατά την άποψή μου, καλώς έπραξες. Την κουρελαρία, τι τη θέλανε;

Κύριε Δήμαρχε,

Μπορεί οι βιβλιοχαρτοπώλες να καταχράστηκαν την καλή σου διάθεση να προωθήσεις την έκθεσή τους αλλά και εσύ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών. Εστω, τώρα, δώσε εντολή να καθαριστεί η πόλη μας.

Κύριε Δήμαρχε,

Εστειλες τη Δημοτική Αστυνομία να καταγράψει ένα προς ένα τα λάβαρα και τα χαρτόνια που κρέμονται από τις κολώνες;

Κύριε Δήμαρχε,

Καλή σκέψη η δημιουργία σκέιτ παρκ για τους πιτσιρικάδες. Θα σε ευγνωμονούν για μια ζωή. Μόνο να μην αλλοιωθεί το λιγοστό πράσινο που υπάρχει στην πλατεία και να υπάρχουν σωστές προδιαγραφές για να μη σημειωθούν ατυχήματα.

Κύριε Δήμαρχε,

Τόσα χρόνια που είναι στο δημοτικό ραδιόφωνο και παίρνει τον μισθό του, μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει μια εκπομπή την εβδομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια απλώς πληρωνόταν. Μήπως, πρέπει να επιστρέψει τους παχυλούς μισθούς της Φασούλα εποχής; Ή μήπως τον φοβάσαι επειδή γράφει και σε εφημερίδα; Και δεν ακούγεται, πανάθεμά τον! Γι’ αυτό το δημοτικό ραδιόφωνο δεν καταγράφεται στις μετρήσεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Αν και δεν με τιμά να ασχοληθώ μαζί του, εντούτοις, όμως, όπως λέει και ένας φίλος, ακόμα και ένα μικρό σκουπιδάκι, μπορεί να σου κάνει ζημιά. Να σου μπει στο μάτι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος περιφέρεται από ναό σε ναό για το μεροκάματο πιστεύοντας ότι με τα γραφόμενά του έχει τους ιερείς στο χέρι. Κάποιοι μασάνε και ενδίδουν στις πιέσεις του και αυτό είναι το αξιοπερίεργο. Που του δίνουν σημασία και ασχολούνται μαζί του υποκύπτοντας, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να τους βλάψει. Ολοι γνωρίζουν δα στην πλατεία την «προσωπικότητά» του αλλά και το… «υψηλής εγκυρότητας» έντυπο της πλάκας που εκδίδει περιστασιακά. Ας σοβαρευτούν κάποιοι, γιατί ως γνωστόν, όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Κύριε Δήμαρχε,

Ακόμα περιμένουμε ενημέρωση από τον Ευθυμίου για την Ολυμπιάδα. Αν δεν του είχες τηλεφωνήσει μπροστά μου, θα έλεγα ότι μιλάγαμε τόση ώρα για πλάκα. Τι να πώ; Ανίκανος σίγουρα δεν είναι. Μάλλον αδιάφορος είναι. Χρειάζεσαι δίπλα σου νέα παιδιά με φλόγα και όρεξη, κι όχι κάτι κουρασμένα παλικάρια.

Κύριε Δήμαρχε,

Νομίζουν ότι θα γίνει γέφυρα και θα περνάμε τσάμπα! Κούνια που τους κούναγε!

Κύριε Δήμαρχε,

Με ανακούφιση είδα πρωί πρωί απορριμματοφόρα να απομακρύνουν έστω τα ανακυκλώσιμα. Εχει πάρει η κάτω βόλτα τον Δήμο. Ποτέ το νησί δεν είχε τόσο σκουπίδι. Λάθος εποχή σου ’κατσε το δημαρχιλίκι στο φιστικονήσι.

Κύριε Δήμαρχε,

Εσύ αλλά και άλλοι συνάδελφοί σου, πριν από τις δημοτικές εκλογές, υποσχόσουν στους νέους ελεύθερο ίντερνετ στις πλατείες και ιντερνετικό ράδιο και tv με ελεύθερη συμμετοχή των νέων. Ακόμα και αυτά τα απλά που δεν χρειάζονται και τρελά ποσά για να στηθούν, δεν τα υλοποιείς.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν θέλουν να σου δώσουν, προφανώς, πόντους με τη Φόρμουλα 1 παρόλο που είναι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός και θα έκανε την πόλη σου γνωστή σε όλο τον κόσμο. Από τέτοιες πρακτικές γνωρίζουν πολύ καλά οι Πασόκοι.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı