You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ρήξη και επιστροφή στη δραχμή

Ρήξη και επιστροφή στη δραχμή

Ρήξη και επιστροφή στη δραχμή

Γκάλοπ της enpeiraiei.gr

«Ναι» στη δραχμή, λέει η συντριπτική πλειοψηφία των Πειραιωτών που συμμετείχαν στο γκάλοπ της enpeiraiei.gr. Ειδικότερα, στο γκάλοπ έλαβαν μέρος 107 Πειραιώτες απαντώντας στο ερώτημα: «στην περίπτωση που οι Γερμανοί μας θέλουν πλήρως υποταγμένους με όρους αποικίας, θα λέγατε ναι στη δραχμή;».

Το 63% των συμμετεχόντων απάντησε «ναι», εκφράζοντας έτσι τη θέση του υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα την ώρα που εντείνονται οι πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση εν μέσω εκβιασμών για να αποδεχτεί νέα δυσβάσταχτα έως εξοντωτικά για τον Ελληνα πολίτη, μέτρα και εκφοβίζεται με έξοδο από το ευρώ. Ένα μικρό ποσοστό, και συγκεκριμένα το 19% λέει «όχι» στη δραχμή, ενώ «δεν ξέρω» απαντά το υπόλοιπο 18%.

Οι συμμετέχοντες στο γκάλοπ φαίνεται πως κλείνουν τα αυτιά στις Κασσάνδρες θεωρώντας ως μόνη διέξοδο και βιώσιμη λύση για την Ελλάδα το Grexit για να ορθοποδήσει ξανά η χώρα. Ακόμα από το αποτέλεσμα συνάγεται το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει τις εξαντλητικές προσπάθειες της αριστερής κυβέρνησης για την επίτευξη μιας επωφελούς για τον ελληνικό λαό και τον εθνικό συμφέρον, συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις δόθηκαν πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı