You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πόρος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου

Πόρος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου

Πόρος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου

Ο Δήμος Πόρου με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε ολόκληρο το νησί του Πόρου, η πρώτη από 04:00 έως 05:00 τα ξημερώματα και η δεύτερη από 15:00 έως 16:00 το απόγευμα.

Οι συγκεκριμένες διακοπές είναι απαραίτητες προκειμένου το δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού να συνδεθεί (και αποσυνδεθεί) με γεννήτριες που έχει εγκαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κ.Ε. Πόρος, ώστε το χρονικό διάστημα από 05:00 έως 15:00 να μπορέσουν να εκτελεστούν οι εργασίες ανύψωσης των καλωδίων στον δίαυλο Πόρου-Γαλατά, οι οποίες ατυχώς δεν έγιναν την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

Κατά το διάστημα αυτό επαναλαμβάνεται η παράκληση να αποφευχθεί η χρήση συσκευών που καταναλώνουν πολύ ρεύμα, καθώς και να γίνει χρήση γεννητριών από όσα κτήρια, καταστήματα και ξενοδοχεία διαθέτουν τέτοιες.

Ο Δήμος τονίζει ότι οι ανωτέρω ώρες διακοπής, καθώς και η διαβεβαίωση ότι οι γεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί στο νησί είναι ικανές να σηκώσουν το σύνολο των αναγκών ηλεκτροδότησής του, προέρχονται από επίσημη ενημέρωση που έλαβε από τον ΔΕΔΔΗΕ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı