You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πιθανώς έως το τέλος του χρόνου το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Πιθανώς έως το τέλος του χρόνου το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Πιθανώς έως το τέλος του χρόνου το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Για την πορεία υλοποίησης του υπό ανέγερση Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου  στο Κερατσίνι, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 με επιλέξιμο προϋπολογισμό 5.000.000,00 ευρώ, ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

“Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου με την κατάλληλη στελέχωση και τον ανάλογο εξοπλισμό” τόνισε ο Περιφερειάρχης “θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας προς τους πολίτες και θα αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Βρεττάκος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το επίπεδο συνεργασίας και ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, όχι μόνο για τους δημότες Κερατσινίου, αλλά συνολικά της περιοχής. Ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Χ. Ροϊλός επισήμανε ότι στόχος είναι να εξασφαλιστεί τα ταχύτερο δυνατό η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και τόνισε ότι η στελέχωσή του με το αναγκαίο επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα συμβάλει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων το Κέντρο Υγείας θα είναι έτοιμο σε ένα μεγάλο ποσοστό μέχρι το φθινόπωρο. Μάλιστα μέχρι τέλος του έτους θα μπορεί να έχει τεθεί σε λειτουργία. Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας θα παρέχει υπηρεσίες με 14 εξεταστήρια γενικής Ιατρικής και παθολογίας (συμπεριλαμβανομένων γυναικολογικού και παιδιατρικού), οδοντιατρείο, μικροβιολογικό εργαστήριο, αίθουσα ακτίνων, αίθουσα υπερήχων, αίθουσα μικροεπεμβάσεων, ανάνηψη.

Επίσης θα περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τα γραφεία των ιατρών και της Διοίκησης και τους προβλεπόμενους από την εγκεκριμένη μελέτη συνοδούς χώρους.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı