You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Ο Ιατρικός Σύλλογος χαιρετίζει τις αυστηρές ποινές για τον προπηλακισμό γιατρών και νοσηλευτών

Πειραιάς: Ο Ιατρικός Σύλλογος χαιρετίζει τις αυστηρές ποινές για τον προπηλακισμό γιατρών και νοσηλευτών

Πειραιάς: Ο Ιατρικός Σύλλογος χαιρετίζει τις αυστηρές ποινές για τον προπηλακισμό γιατρών και νοσηλευτών

Την ικανοποίηση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς για τη θέσπιση διάταξης με την οποία χαρακτηρίζεται ποινικό αδίκημα ο προπηλακισμός γιατρών και νοσηλευτών εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΙΣΠ Νίκος Πλατανησιώτης.
Ειδικότερα, ο κος Πλατανησιώτης χαιρέτισε τη διάταξη που προβλέπει αυστηρές ποινές σε πρόσωπα που εισέρχονται σε δοµές παροχής υπηρεσιών υγείας ή πρώτων βοηθειών ασκώντας λεκτική και σωματική βία εις βάρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. “Επιπροσθέτως, έτσι προστατεύονται και όλοι οι εργαζόμενοι, υπάλληλοι και ασθενείς που παρενοχλούνται ή θίγονται παραβατικές συμπεριφορές ή ενέργειες εντός υποδομών υγειονομικού ενδιαφέροντος” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Εκεί που υπάρχει πόνος και ανάγκη για περίθαλψη, φροντίδα και ίαση δε χωρά η βία. Ήδη όσοι εργαζόμαστε για την Υγεία των πολιτών, ανταποκρινόμαστε καθημερινά στα καθήκοντά μας με υψηλό φρόνημα, σε ένα δύσκολο περιβάλλον με αντίξοες συνθήκες. Το αποδείξαμε στην πανδημία και το επιβεβαιώνουμε καθημερινά σε κάθε εφημερία, σε κάθε τακτικό ιατρείο, σε κάθε έκτακτο περιστατικό”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı