You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » “Ουδεμία δημοτική αρχή στον Πειραιά διεκδίκησε χρήματα από το κράτος που εισέπραττε το 2% των εσόδων ΟΛΠ”

“Ουδεμία δημοτική αρχή στον Πειραιά διεκδίκησε χρήματα από το κράτος που εισέπραττε το 2% των εσόδων ΟΛΠ”

“Ουδεμία δημοτική αρχή στον Πειραιά διεκδίκησε χρήματα από το κράτος που εισέπραττε το 2% των εσόδων ΟΛΠ”

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά Ηλία Καταφάδου

Στην ανακοίνωση του ο κος Κατσαφάδος αναφέρει τα εξής: “Καταθέτω αυτή την επιστολή για να γνωρίζουν οι Πειραιώτες την αλήθεια σχετικά με το λιμάνι-ΟΛΠ και ανταποδοτικά τέλη. Τον Μαϊο 2011 ο ΟΛΠ ανακοίνωσε δημόσια τα εξής:

1. Δεν χρωστά ανταποδοτικά τέλη σε κανένα δήμο και έχει λήξει το θέμα στο συμβούλιο επικρατείας.

2. Διευκρινίζει ότι το  Δημόσιο και οι δημόσιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται παγίως της καταβολής τελών προς τους Ο.Τ.Α.

3. Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. επί σειρά ετών επιχορηγούσε τους παραλιμένιους Δήμους με ποσά ετησίων χορηγιών. Ο θεσμός αυτός διεκόπη τον Ιούνιο του 2005 βάσει όρων τους οποίους έθεσε η Γενική Συνέλευση με σύμφωνη γνώμη των Υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Οικονομικών.

4. Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. για το σύνολο των υποχρεώσεων του προς το Δημόσιο, πλην του ποσοστού των κερδών του, καταβάλλει ετησίως προς το Υπουργείο Οικονομικών ποσό ίσο με το 2% του κύκλου εργασιών του (τζίρο).

Ουδεμία δημοτική αρχή στο Δήμο Πειραιά διεκδίκησε χρήματα από το κράτος που εισέπραττε το 2% των εσόδων ΟΛΠ και ότι διεκδίκησαν ορισμένοι, ακολουθώντας λανθασμένη στρατηγική και πολιτική απορρίφθηκε δικαστικά, ως αβάσιμο και μη νόμιμο”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı