You Are Here: Home » Uncategorized » Οι Δημαιρεσίες σε Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλό

Οι Δημαιρεσίες σε Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλό

Οι Δημαιρεσίες σε Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλό

Η πρώην Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Ελευθεράκη εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Περάματος. Αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Μυτακίδης και Γραμματέας ο Κώστας Πενταρβανης. Εν τω μεταξύ με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκου ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι οι οποίοι έχουν ως εξής:
-Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, αναπληρωτής Δήμαρχος ο Ματθαίος Λάππας.
-Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αθλητισμού ο Σαράντος Παπανικολάου
-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο Κώστας Παντελεάκος
-Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Πρόνοιας ο Παναγιώτης Μαυρέας
-Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννης Χονδροκούκης
-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών-ΚΕΠ Γραμματικόπουλος Θεόδωρος
-Αντιδήμαρχος μικρό έργων και εργατοτεχνικού προσωπικού Μιχάλης Ζερβακης

Κερατσίνι – Δραπετσώνα

Με ομόφωνη απόφαση εκλέχτηκαν στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, πρόεδρος ο Νικόλαος Πέτσας από τον «Άλλο Δρόμο», αντιπρόεδρος η Ματούλα Τσοτσάνη – Δριτσάκου από την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες» και ο Βεργίτσης Μιχάλης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γραμματέας.
Κατά την τελετή ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος τόνισε ότι το δημοτικό συμβούλιο μαζί με το λαό της πόλης πρέπει να δείξουν στα κόμματα εξουσίας ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα δεν είναι πια η πίσω αυλή της Αττικής. “Ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Να δείξουμε ότι τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα να ζήσουν σε μια πόλη που θα σέβεται το δικαίωμά τους στη ζωή και στο μέλλον. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα επιβάλλουμε την άμεση μετεγκατάσταση της Oil One και της Lafarge” τόνισε και πρόσθεσε: “Ας ξεχάσουν εκείνοι που το σχεδιάζουν, ότι η πόλη και για τα επόμενα 60 χρόνια θα δέχεται μαζί με τη Φυλή τα σκουπίδια όλης της Αττικής. Η Cosco θα μάθει ότι δεν μπορεί να σχεδιάζει επέκτασης των δραστηριοτήτων της με μοναδικό κριτήριο το κέρδος σε βάρος της πόλης και των ανθρώπων της. Μπροστά μας έχουμε ακόμη πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, έχουμε πολλές κορφές που οφείλουμε να κατακτήσουμε” είπε καταλήγοντας ο κος Βρεττάκος.

Κορυδαλλός

Στον Κορυδαλλό, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κυριάκος Τζέρπος, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Ζήσης και Γραμματέας η Μ. Κουνέλη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı