You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νίκαια: H Ειρήνη Βαλλιανάτου για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Νίκαια: H Ειρήνη Βαλλιανάτου για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Νίκαια: H Ειρήνη Βαλλιανάτου για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Η Δρ. Βιολογίας Ειρήνη Βαλλιανάτου είναι η πρόταση της πλειοψηφίας εν όψει της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 14/1 μετά την παραίτηση του Μανώλη Κουφόγιαννη. Η κα Βαλλιανάτου είναι  Συστηματικός Βοτανικός – Φυτοκοινωνιολόγος. Είναι Επιμελήτρια του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου του Παν/μίου Αθηνών. Η κύρια επιστημονική-ερευνητική της δραστηριότητα αφορά στη μελέτη της χλωρίδας και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Aπό το 1986 έως το 2002 διετέλεσε συνεχώς δημοτική σύμβουλος στη Νίκαια, συμμετέχοντας σε πολλές επιτροπές του Δήμου και διοικήσεις Νομικών του Προσώπων. Κατά διαστήματα διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ίδιο διάστημα ήταν στο Δ.Σ και για 8 έτη στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Δήμων Περιοχών Πειραιά & Δυτικής Αττικής για το Περιβάλλον (σημερινού ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νικαίας και πολλών άλλων φορέων.

Την τελευταία τριετία διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, των Σχολικών Επιτροπών Αβάθμιας και Ββάθμιας εκπαίδευσης, της Πολιτιστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εκπροσωπεί το Δήμο στο ΠΕΣΥΔΑΠ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı