You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Λαθρομετανάστες και κορωνοϊός: Μαλλιά – κουβάρια η Ελλάδα

Λαθρομετανάστες και κορωνοϊός: Μαλλιά – κουβάρια η Ελλάδα

Λαθρομετανάστες και κορωνοϊός: Μαλλιά – κουβάρια η Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξεσηκωμό των Αφρικανών λαθρομεταναστών στη Μόρια που ήρθαν απρόσκλητοι στην Ελλάδα και ζητούν και τα ρέστα ανεβάζουν στα social media κάτοικοι του νησιού. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς είναι βέβαιο πλέον πως πρόκειται για ενορχηστρωμένο σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού. Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει άπραγη και αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τη δημιουργία 40 νέων ΚΥΤ.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Αφρικανοί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Μόρια έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ελληνικό έδαφος και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να έρθουν στην Αθήνα να μείνουν σε ΣΠΙΤιΑ !!! (με όλα πληρωμένα βέβαια) ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! Η διαδήλωση έρχεται σαν συνέχεια της γνωστοποίησης της μετακίνησης το ερχόμενο Σαββάτο 1500 ατόμων από τη Μόρια που ανήκουν στις λεγόμενες ευάλωτες κατηγορίες, αριθμός που ισοδυναμεί με το 8% του πληθυσμού του καταυλισμού. Που σήμερα ισοδυναμεί με 18.500 περίπου ανθρώπους.

Gepostet von Nikolas Leonidas Palaiologos am Mittwoch, 22. April 2020

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια στη ΒΙΑΛ το βράδυ της Ανάστασης, ένας λογαριασμός στο twitter, ζητούσε να κάψουν τους καταυλισμούς και την Ελλάδα, κάτω από μία ενημερωτική ανάρτηση ομάδας με χιλιάδες Αραβες μέλη.

Tαυτόχρονα, πέρα από τις απειλές, υπάρχει και μία υγειονομική-”βόμβα” στα θεμέλια της χώρας, καθώς πολλοί από τους λαθρομετανάστες είναι φορείς και του ιού Covid-19. Στο Κρανίδι οι φόβοι έχουν ενταθεί καθώς το ξενοδοχείο από δομή φιλοξενίας μετατράπηκε σε οίκο ανοχής. Νεαρές Αφρικανές οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή εκδίδονταν. Η διαδικασία ιχνηλάτησης καθίσταται πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Πάντως, ήδη φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τις γυναίκες οι οποίες εκδίδονταν και προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν επαφές τους.

Κι ο εφιάλτης συνεχίζεται καθώς μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών συγκεντρώνεται στα σύνορα Λιβύης-Τυνησίας με κατεύθυνση την Ευρώπη.

https://www.facebook.com/fanari2/videos/271751364221640/?t=0

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı