You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κερατσίνι: Δρόμος – καρμανιόλα η Περραιβού

Κερατσίνι: Δρόμος – καρμανιόλα η Περραιβού

Κερατσίνι: Δρόμος – καρμανιόλα η Περραιβού

Αλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε χθες, στην οδό Περραιβού, στον Αγιο Αντώνιο, στη διασταύρωση με την Ευβοίας, στο Κερατσίνι. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση μάλιστα, εκσφενδονίστηκαν το ντεπόζιτο της μηχανής και άλλα εξαρτήματα ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση του οδηγού.

Οι κάτοικοι ωστόσο, τονίζουν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη λήψης μέτρων οδοσήμανσης και μονοδρόμησης κάποιων οδών, όπως επίσης δημιουργίας διαβάσεων για πεζούς καθώς, πρόκειται για έναν δρόμο όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες.

“Μιλάμε για έναν δρόμο που επειδή τον βλέπουν φαρδύ και χωρίς φανάρια τρέχουν σαν τους τρελούς για να βγουν στη Λεωφόρο και δε δίνουν σημασία στο γεγονός ότι υπάρχει εκεί παιδική χαρά, πλατεία που παίζουν πολλά παιδιά, παιδικός, βρεφικός σταθμός, και από την πίσω μεριά ο δρόμος προς το δημοτικό σχολείο” γράφει στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η κα Μαίρη Σαραντοπούλου, κάτοικος της περιοχής ζητώντας την παρέμβαση του Δήμου.

“Σύντομα θα υποβάλλουμε σαν Ομάδα Γονέων γραπτή επιστολή με επισημάνσεις που θα πρέπει σοβαρά να τις λάβει υπόψιν όλο το δημοτικό συμβούλιο. Πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.Με την ευχή ο σημερινός παθών να είναι απλά τραυματίας” καταλήγει η κα Σαραντοπούλου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı