You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Ανδρέα Παλευρατζή

Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Ανδρέα Παλευρατζή

Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Ανδρέα Παλευρατζή

Eκεί που γεννήθηκε και ανδρώθηκε, στη Νίκαια, έκανε τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Πειραιά Ανδρέας Παλευρατζής. “Στις γειτονιές που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεχάσει” όπως χαρακτηριστικά είπε, έδωσαν το “παρών” φίλοι και υποστηρικτές του οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για συστράτευση στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέσω της σελίδας του στο facebook, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια σημειώνοντας πως “η προτροπή τους να συνεχίσω να αγωνίζομαι όχι μόνο για την παράταξη αλλά και για τη χώρα με συγκίνησε και υποσχέθηκα ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα και για τη Β’ Πειραιά”.

Ο Ανδρέας Παλευρατζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι παντρεμένος με τη Σαλαμίνια δικηγόρο Παρασκευή Μπεγνή με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη δεκαεπτά μηνών.
Είναι πτυχιούχος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997, διατηρεί δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά και είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο Επικρατείας.
Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2016 έως και το 2018 διετέλεσε Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας.
Θεωρώντας ότι η αξιολόγηση πρέπει να αποτελεί βασικό πυλώνα των επιλογών, συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Στελεχών, που εξήγγειλε και υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της οποίας επιλέχθηκε μέσα από εκατοντάδες άλλους άξιους συνυποψηφίους του.
Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό συνδικαλισμό, ως μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, ενώ υπήρξε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και υπεύθυνος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.
Κατά το διάστημα των σπουδών του στη Νομική Σχολή Αθηνών διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Αθηνών «Η ΘΕΜΙΣ», καθώς κι εκπρόσωπος των Φοιτητών στο ΔΣ Τμήματος και την ΓΣ της Νομικής Σχολής Αθηνών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı