You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ερώτηση στη Βουλή για τα Οχυρά της Πέρδικας στην Αίγινα

Ερώτηση στη Βουλή για τα Οχυρά της Πέρδικας στην Αίγινα

Ερώτηση στη Βουλή για τα Οχυρά της Πέρδικας στην Αίγινα

Μετά από επικοινωνία με τις τοπικές αρχές και τους φορείς της Πέρδικας και τις αντιδράσεις για τη μίσθωση της έκτασης των Οχυρών στην Αίγινα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νήσων, Στάθης Λεουτσάκος και Ελένη Σταματάκη Ελένη κατέθεσαν ερώτηση προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ως γνωστόν, το Ταμείο Εθνικό Στόλου έχει απευθύνει από την 21η Ιουλίου 2014 ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση της έκτασης των 350 στρεμμάτων. Τα ερωτήματα που τέθηκαν έχουν σχέση με την διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς από ενδιαφερόμενη εταιρεία και με τις προθέσεις της διοίκησης του Τ.Ε.Σ. για την απόδοση δημόσιου χαρακτήρα στην περιοχή και την αξιοποίηση της ως Μουσείο Ιστορικής Μνήμης και Ναυτικής Ιστορίας.

“Ο χώρος αποτελεί δείγμα ναυτικής οχύρωσης, ιστορικής σημασίας, χαρακτηρίζει τον γραφικό αλιευτικό οικισμό της Πέρδικας, που έχει κηρυχθεί ως ιστορικός διατηρητέος οικισμός (Φ.Ε.Κ. 621Β/7-5-1976) και οποιαδήποτε αλλοίωσή του θα έχει επιπτώσεις στην φυσιογνωμία και στην οικονομία του χωριού” αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı