You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Επείγουσα έρευνα για το «Πόθεν Έσχες» του Αθανασίου απαίτησε η Χρυσή Αυγή

Επείγουσα έρευνα για το «Πόθεν Έσχες» του Αθανασίου απαίτησε η Χρυσή Αυγή

Επείγουσα έρευνα για το «Πόθεν Έσχες» του Αθανασίου απαίτησε η Χρυσή Αυγή

Σε ανακοίνωσή της  Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι “σχεδόν δεκαπέντε ημέρες πέρασαν απ’ όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγγελία σε βάρος του Υπουργού Δικαιοσύνης για ψευδές πόθεν έσχες, για υπέρογκα κέρδη από επενδύσεις σε μετοχές φούσκες, για δωράκια που δεχόταν από επιχειρηματίες τους οποίους έβγαζε «λάδι» στα δικαστήρια και γενικότερα για παράνομο πλουτισμό χάρη στον οποίο απέκτησε πολλά και πανάκριβα ακίνητα (οικόπεδα, διαμερίσματα, αγροτεμάχια) σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και 281 τ.μ. σε πολυτελή διώροφη οικοδομή στα Μελίσσια Αττικής τα οποία απέκρυψε απ’ τη δήλωσή του”.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Τα ΜΜΕ της διαπλοκής ασχολήθηκαν ελάχιστα με την είδηση και τελικά την έθαψαν. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ανέδειξε το θέμα σε επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή. Επίσης, κανένας από τους αρμόδιους παράγοντες (Δικαιοσύνη, Ανεξάρτητες Αρχές, Επιτροπή της Βουλής για το Πόθεν Έσχες των πολιτικών) δεν ξεκίνησε τη διερεύνηση των καταγγελλόμενων. Περιττό να επισημανθεί ότι την ίδια αδιαφορία επέδειξαν και τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου που υποτίθεται ότι κόπτονται για τη διαφάνεια της πολιτικής ζωής της χώρας.

Ως εκ τούτου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αφού περίμενε εύλογο χρονικό διάστημα μήπως ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες κρατικές αρχές, ανέλαβε την πρωτοβουλία και απαίτησε από τον Πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής Γεώργιο Καλαντζή να διατάξει επείγουσα έρευνα της δήλωσης Πόθεν Έσχες του Υπουργού Δικαιοσύνης”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı