You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Επίσκεψη Βαμβακά στο Ειδικό Σχολείο Περάματος

Επίσκεψη Βαμβακά στο Ειδικό Σχολείο Περάματος

Επίσκεψη Βαμβακά στο Ειδικό Σχολείο Περάματος

Σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα

Tο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τζένη Βαμβακά. Οπως την ενημέρωσε η προϊσταμένη κα Παυλάκη, στο σχολείο υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, όπως ειδικός εκπαιδευτικός βοηθητικό προσωπικό αλλά και ειδικότητες όπως λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής και φυσιοθεραπευτής.

Επίσης, το συγκεκριμένο σχολείο διαθέτει μέσω σύμβασης της περιφέρειας, ένα λεωφορείο 14 θέσεων που ξεκίνησε τις μεταφορές των παιδιών από τις 26/11/2012 ενώ είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τη βουλευτίνα, υπάρχει πρόβλημα με το δρομολόγιο του λεωφορείου καθώς ο οδηγός αφήνει στο δρόμο της οδού Κολοκοτρώνη, πολύ χαμηλά, 3 παιδιά με τη δικαιολογία ότι είναι δύσβατος, αναγκάζοντας τους γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους με κινητικά προβλήματα στην αγκαλιά.

Η κα Βαμβακά επισκέφτηκε την οδό Κολοκοτρώνη και φωτογράφησε τον «δύσβατο» κατά τα άλλα δρόμο που άνετα χωράει το λεωφορείο χωρίς πρόβλημα. Μάλιστα υπάρχει στάση συγκοινωνίας -που δεν λειτουργεί αυτή την εποχή – στην οδό Κολοκοτρώνη ενώ συνάντησε και σχολικό ιδιωτικής εκπαίδευσης που ανέβαινε την οδό Κολοκοτρώνη χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı