You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εξωφρενική πρόταση Κορκίδη για φιλοξενία λαθρομεταναστών σε ναυλωμένα πλοία

Εξωφρενική πρόταση Κορκίδη για φιλοξενία λαθρομεταναστών σε ναυλωμένα πλοία

Εξωφρενική πρόταση Κορκίδη για φιλοξενία λαθρομεταναστών σε ναυλωμένα πλοία

Μάλλον αστειεύεται ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ αλλά ακόμα και στα αστεία υπάρχουν όρια. Ο κος Κορκίδης με επίσημη δήλωσή του προτείνει φιλοξενία λαθρομεταναστών σε ναυλωμένα πλοία στα νησιά μας χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τις περιπτώσεις στέγασης Ελλήνων σεισμοπαθών και πυρόπληκτων, όπως το 1986 στην Καλαμάτα και το 2014 στην Κεφαλλονιά.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της “λύσης”, όπως υποστηρίζει είναι ο καλύτερος έλεγχος, το χαμηλότερο κόστος και η μη κατάληψη νησιωτικής γης.
Η “λύση” αυτή βεβαίως, δε λύνει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αλλοδαπών που στην πλειοψηφία τους είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί και έχουν πνίξει τα νησιά μας.
Προφανώς ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ θέλει να “βλέπει” οικογένειες προσφύγων εκεί όπου δεν υπάρχουν, ευρισκόμενος σε απόλυτη σύμπλευση με τις επικίνδυνες για τα εθνικά μα συμφέροντα απόψεις της προηγούμενης κυβέρνησης.
Η μόνη λύση είναι κλείσιμο των συνόρων, περιφρούρηση όλων των διόδων εισόδου, απομάκρυνση-διάλυση των ΜΚΟ, άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών πλην των προσφύγων της Συρίας και δίκαιη κατανομή τους στις χώρες της Ευρώπης.
Καλό θα είναι ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ να ασχολείται με τα του οίκου του και να αναζητήσει αλλού λύσεις για την ενίσχυση της πλοιοκτησίας με πλοία σε ακινησία.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı