You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Εδώ που τα λέμε, ξαφνικά όλοι είστε ακομμάτιστοι.

Εδώ που τα λέμε, ξαφνικά όλοι είστε ακομμάτιστοι.

Εδώ που τα λέμε, ξαφνικά όλοι είστε ακομμάτιστοι.

Α-χριστοι, άχρωμοι, ανεξάρτητοι. Λες και απευθύνεστε σε πρόβατα.

Κύριε Δήμαρχε,

Συνήθως κερδίζει όποιος δουλεύει καλά το παραμύθι. Αν, όμως, το παραμύθι επαναλαμβάνεται, τότε, κακό του κεφαλιού του κάθε ψηφοφόρου που θα σε ξαναψηφίσει.

Κύριε Δήμαρχε,

Στον ισολογισμό θα φανούν τα κέρδη, οι απώλειες και η απόσβεση των επενδυτικών ή μη κινήσεών σου. Δηλαδή, στο τέλος θα δεις τι κέρδισες και τι έχασες από πρόσωπα που αυτοπαρουσιάζονται ως βαριά χαρτιά αλλά στην πραγματικότητα είναι κακοί λύκοι για την τοπική κοινωνία.

Κύριε Δήμαρχε,

Η καθόλα αξιοσέβαστη ανθυποψήφιά σου θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τον πλήρη έλεγχο της παράταξης. Άλλο οικογένεια, άλλο Δήμος ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί οικογενειακή υπόθεση. Πάντως, να είσαι ευχαριστημένος που στη θητεία σου δεν άκουσες από τον Μηνά ότι άκουσε ο τέως.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν κατανοώ τις αντιδράσεις για την παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στη διαπαραταξιακή επιτροπή. Ο νόμος προβλέπει τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των παρατάξεων. Πόσω δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα κόμμα που έχει λάβει την ψήφο μισού εκατομμυρίου συμπολιτών μας. Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο Μανώλης Γλέζος θα πρέπει να κάνει μερικά εντατικούλια στους συντρόφους του. Ορθώς απάντησες σε όσους αντέδρασαν.

Κύριε Δήμαρχε,

Η πόλη σου είναι πρωταγωνίστρια στη ρύπανση και εσύ ο μεγάλος ρυπαντής της την προεκλογική περίοδο. Ακόμα και στα γιαπιά ρίχνουν αβέρτα το πολυσέλιδο υπερπολυτελές υλικό οι συνεργάτες σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Πάντως, ότι και να λες, λεφτά υπάρχουν. Και πολλά μάλιστα…. Για τη διαφήμιση- προσωπολατρεία σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Επιτέλους, σήμερα μπαίνει ο θεμέλιος λίθος στη Ράλλειο και δεν είναι πρωταπριλιά αλλά 5 του Μάη. Λες να πρόκειται για προεκλογική φανφάρα; Θυμάμαι τον Σημίτη που εγκαινίασε τρεις φορές το ίδιο θέμα στο λιμάνι.

Κύριε Δήμαρχε,

Διακρίνω μια προσπάθεια να σου ανακόψουν το σιγουράκι από τον πρώτο γύρο αλλά μάλλον θα φάνε τα μούτρα τους και αυτοί.

Κύριε Δήμαρχε,

Εχεις την καλύτερη «συνταγή» για τις 18 του Μάη. Το ψηφοδέλτιό σου έχει από όλα τα καλά «υλικά», χωρίς «πρόσθετα» και «χημικά». Σου… νοστίμισε το ψηφοδέλτιο ο συμπαθής σεφ.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο μπάρμπα-Κώστας εξερράγη όταν στις 21 Απριλίου άκουσε ειδήσεις. «Όλα τα μεγάλα κανάλια αναφέρθηκαν στη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου του 1967. Κανείς δεν αναφέρθηκε στην κατάμαυρη επέτειο της σύμπραξης των δύο συμμοριών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τη χώρα».

Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο λεβεντόγερος που έχει δει και έχει ακούσει πολλά στα 80 χρόνια που κουβαλάει. Οι δημοσιογράφοι και τα μεγάλα Μέσα θυμούνται και αναφέρονται σε κάτι που πέρασε στην ιστορία παραβλέποντας αυτό που καταπονεί σήμερα τον λαό. Παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν.

Κύριε Δήμαρχε,

Εχω ξαναγράψει ότι πρέπει να υπάρχει Αστυνομία και Δικαστήριο αποκλειστικώς για δημάρχους. Μόλις ανακοινώνει ο αποτυχημένος εκ νέου την κάθοδό του να συλλαμβάνεται άμεσα.

Κύριε Δήμαρχε,

Ολες οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πλαστές και χαλκευμένες. Στόχος τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα. Οι νοήμονες πολίτες δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία. Οι αληθινές δεν δημοσιεύονται ποτέ από αυτούς που περιμένουν την ήττα τους.

Κύριε Δήμαρχε,

Σε έχουν πάρει πρέφα οι αντίπαλοί σου. Σε έχουν μελετήσει. Γνωρίζουν πώς χειρίζεσαι το σύστημα της εκδούλευσης προς όλους, πλην ελαχίστων, δικών σου, στενών προσώπων και δεν αναφέρομαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ο εναγκαλισμός με συμφέροντα δεν κρύβεται, όσο κι αν συνεχίζεις το ίδιο βιολί και τις γνωστές παπαρδέλες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı