You Are Here: Home » Uncategorized » «Εγκληματική οργάνωση και τα κόμματα της συγκυβέρνησης»

«Εγκληματική οργάνωση και τα κόμματα της συγκυβέρνησης»

«Εγκληματική οργάνωση και τα κόμματα της συγκυβέρνησης»

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ποσοστό 53% στην ψηφοφορία της enpeiraiei.gr 

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενήργησε η enpeiraiei.gr από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι χθες, 8 Οκτωβρίου, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που πυροδότησαν τα εντάλματα σύλληψης και οι προφυλακίσεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συνολικά, 419 άτομα έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και απάντησαν στο ερώτημα: Θεωρείτε ότι υπάρχει κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο μπορεί να αποτελεί εγκληματική οργάνωση; Και αν ναι, ποιο;

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι ανατρεπτικά, και ως ένα βαθμό μη αναμενόμενα, καθώς βάζουν στο καναβάτσο, πέραν της κατηγορουμένης Χρυσής Αυγής, και τους λεγόμενους «δημόσιους κατήγορούς» της. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων θεωρεί ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης αποτελούν εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, βάσει των απαντήσεων που έδωσαν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν αθροιστικά ποσοστό 53%. Αναλυτικότερα, το 32% των συμμετεχόντων θεωρεί εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ το οποίο συγκέντρωσε 133 ψήφους, και το 21% τη ΝΔ (86 ψήφοι) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό 34% (142 ψήφοι). Εντυπωσιακά χαμηλό, σε σχέση με τα όσα μεταδίδονται με καταιγιστικό τρόπο από τα ΜΜΕ, είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, που αν και με έγκλειστους στις Φυλακές Κορυδαλλού, τον αρχηγό και δύο ακόμη βουλευτές της, θεωρείται μόλις από το 10% των συμμετεχόντων εγκληματική οργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

 

  • ΣΥΡΙΖΑ (34%, 142 Votes)
  • ΠΑΣΟΚ (32%, 133 Votes)
  • ΝΔ (21%, 86 Votes)
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (10%, 42 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 16 Votes)
  • ΑΝΕΛ (0%, 0 Votes)
  • ΔΗΜΑΡ (0%, 0 Votes)

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı